Uchwycone dzisiaj na parkingu podczas prac
www.mazdaspeed.pl
kajol napisał(a):to ja chyba powinienem wysłać email z gratulacjami do fabryki w Japonii z racji stworzenia tak dopracowanego wytworu ich technologii i jakości jakiej oni sami pewnie się nie spodziewali, zdecydowanie jest co chwalićdodam tylko, że ostatnie 1/4 przebiegu z instLPG i nigdy Mazda mnie nie zawiodła.
kajol napisał(a):to ja chyba powinienem wysłać email z gratulacjami do fabryki w Japonii z racji stworzenia tak dopracowanego wytworu ich technologii i jakości jakiej oni sami pewnie się nie spodziewali, zdecydowanie jest co chwalićdodam tylko, że ostatnie 1/4 przebiegu z instLPG i nigdy Mazda mnie nie zawiodła.
miro62 napisał(a):kajol napisał(a):to ja chyba powinienem wysłać email z gratulacjami do fabryki w Japonii z racji stworzenia tak dopracowanego wytworu ich technologii i jakości jakiej oni sami pewnie się nie spodziewali, zdecydowanie jest co chwalićdodam tylko, że ostatnie 1/4 przebiegu z instLPG i nigdy Mazda mnie nie zawiodła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości