witam
mam problem z mazda niewiem od czego zaczac tyle tego jest
na poczatek w zeszlym roku okres zimowy moja lala zaczela strajkowac nie palila czasami odpalila ale miala z tym duuuzy problem webasto rozladowywalo aku a wiec przezimowala w garazu i tyle bylo z autka po zimie wizyta u mechanika wymiana aku i oczywiscie co sie okazalo wtryski, troche za duze koszty wiec zdecydowalismy sie zrobic to dopiero przed nastepna zima a wiec od 3 m-cy stoi u mechanikow, nieznam sie na tym wiec zaczelismy u jednego bardzo go chwala ja z reszta tez ale zawiozl nasze wtryski do regeneracji i zaczelo sie, po wszystkim mialo byc ok zaczela gasnac falowac podczas jazdy (zimny, cieply) zazwyczaj na luzie ale przynajmniej odpalala , nasz mechanik poddal sie , wizyta w serwisie mazdy

to bylo najgorsze pol auta wymienili skasowali i do tego te ich procedury! nic nie pomoglo, nastepny mechanik okazalo sie ze wtryski cos dalej bylo nie tak kupilam uzywki w bardzo dobrej cenie i dobrym stanie wymienione no i juz lepiej teraz juz nie gasnie nie faluje ale................ nie pali wszystko kreci cisnienia w normie scv , egr , przeplywomierz, czy to moze byc cos z kompem w tej chwili zajmuje sie nim elektryk co radzicie?