Prosimy o zapoznanie się z harmonogramem konkursów planowanych na rok 2013:
Konkurs Fotograficzny
Jak co roku, będziecie mieli okazję zmierzyć się w Konkursie Fotograficznym, który odbędzie się według poniższego harmonogramu. Konkurs składa się z pięciu tur, podczas których, zgodnie z regulaminem macie tydzień na wysyłanie swoich zdjęć, które wezmą później udział w ankiecie na forum. Wysyłanie zdjęć do konkursu fotograficznego odbywa się w terminach:
- Tura I – od 8 do 15 lutego 2013 – Zimowy duch Zoom-Zoom.
- Tura II – od 1 do 7 kwietnia 2013 – Mazda i architektura.
- Tura III – od 1 do 7 czerwca 2013 – Mazda w ruchu (zdjęcia robione na trasach, drogach itp)
- Tura IV – od 1 do 7 wrzesień 2013 – Najlepsze zdjęcia zlotowe.
- Tura V – od 1 do 7 listopada 2013 – Mazda i jesienny plener.
Oprócz narzuconej tematyki wszystkich tur, nowością będzie losowanie nagród – pięciu kalendarzy – wśród wszystkich osób, które wezmą udział w głosowaniach i oddadzą swój głos na najlepsze zdjęcia. Zapraszamy więc do wspólnej zabawy wszystkich na forum.
Tury dodatkowe
Dodatkowo, przeprowadzimy mniej zobowiązujące tury dodatkowe o nieco luźniejszej tematyce:
- 1-7 lipca 2013 – Mazda i kobieta.
- 1-7 sierpnia 2013 – Mazda i grupa regionalna (zdjęcie członków danego regionu z mazdami w tle).
Konkurs Moja Mazda
Namawiamy również do udziału w nowym wydaniu konkursu Moja Mazda. W marcu 2013 r. rozpoczniemy cykl konkursów polegających na wyłanianiu najciekawszych, najoryginalniejszych i najlepiej dopracowanych wątków z działu Nasze Mazdy. Oprócz technicznego opracowania liczymy również na interesujące auta i historie ich właścicieli. Zgłoszenia można nadsyłac przez cały czas.
Głównymi nagrodami w konkursie będzie wyróżnienie zwycięzców, poprzez utrwalenie opisu ich aut, wraz z krótkim wywiadem na stronie klubowej. Szczegóły wkrótce.
- Tura I – Konkurs Moja Mazda – marzec
Tura I – dogrywka - Tura II – Konkurs Moja Mazda – kwiecień
- Tura III – Konkurs Moja Mazda – maj
- Tura IV – Konkurs Moja Mazda – lipiec
Przujmujemy zapisy!
Aleja Gwiazd z działu Naszych Mazd
Konkurs Virtual Tuning
W tym roku przeprowadzimy również dwa konkursy na najlepszy tuning wirtualny (VT). Formuła w stosunku do wcześniejszych lat pozostanie niezmieniona – konkurs będzie polegał na modyfikacji wybranego przez nas zdjęcia. Więcej szczegółów za kilka dni. Poszczególne Tury odbędą się:
- Tura I – zgłaszanie prac 12-26 lutego 2013.
- Tura II – zgłaszanie prac 12-26 października 2013.
Serdecznie wszystkich zapraszamy do wspólnej zabawy w naszych tegorocznych konkursach

Jednych jako pretendentów do nagród i drugich jako tych wybierających, głosujących w ankietach.
Strona klubowa z wynikami konkursow:
Tutaj prezentujemy wyniki konkursów.
Z pozdrowieniami Zoom-Zoom