Limitowana edycja Kalendarza Klubu MazdaSpeed na rok 2015
Czy dobrze zrozumiałem, że kalendarz jest budowany ze zdjęć, które wygrywały poszczególne tury konkursu fotograficznego?
-
makmarc
Tak, ale w miarę możliwości...
Nie było żadnych specjalnych wymagań w konkursie dotyczących kalendarza...
Nie było żadnych specjalnych wymagań w konkursie dotyczących kalendarza...
Skoda Rapid , Mii FR-line 1.0
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
Ja wstępnie chciałbym +2 szt. Jaki wstępny koszt?
Czy zaistniała by możliwość wysłania kalendarzy wraz z 1kpl. ramek?
Czy zaistniała by możliwość wysłania kalendarzy wraz z 1kpl. ramek?
Ostatnio edytowano 9 gru 2014, 10:06 przez xRafalx, łącznie edytowano 1 raz
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
dopisani
niestety, nie da rady...
dnf napisał(a):może by tak jakaś zniżka...
niestety, nie da rady...
Powstaje już projekt...
Tutaj zaprezentujemy jego wygląd i ruszą zapisy...
Co do ceny, to zależy od ilości zamówień... szczegóły podam później
Tutaj zaprezentujemy jego wygląd i ruszą zapisy...
Co do ceny, to zależy od ilości zamówień... szczegóły podam później
Wojtek a czemu mnie nie zapisałeś? mówiłem, przecież że chce
Dopisany...
Zapraszam do postu pierwszego!
Prezentujemy Wam strony kolendarza
Zapraszam do postu pierwszego!
Prezentujemy Wam strony kolendarza
makmarc napisał(a):Czy dobrze zrozumiałem, że kalendarz jest budowany ze zdjęć, które wygrywały poszczególne tury konkursu fotograficznego?
Wojtek napisał(a):Tak, ale w miarę możliwości...
Szkoda, że zabrakło zdjęć aż z 2(?) Tur konkursowych.... Gdzie imho w tych turach jakościowo są ok a np. zdjęcie na czerwiec do dobrze wyostrzonych na pierwszy rzut oka nie należy... Rozumiem, że powodem odrzucenia jest brak dopasowania do białych dat w kalendarzach ? Czy są inne powody (Np .nie przypadły gustom komisji ) ?
Ja rezygnuję z kalendarzy...
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Zdjęcia z tur: HDR i z grupą regionalną trafią na okładkę... Tak jak i inne ciekawe zdjęcia...
szkoda...
xRafalx napisał(a):Ja rezygnuję z kalendarzy...
szkoda...
Ja bym był chętny co bym mógł się zapoznać jak to wszystko wygląda sztuk 2 poproszę ;–)
Pytanie jak wygląda sprawa z wysyłką czy mi na Polski czy Angielski adres będziecie w stanie wysłać, kasa poprzez ING Bank Śląski
Pytanie jak wygląda sprawa z wysyłką czy mi na Polski czy Angielski adres będziecie w stanie wysłać, kasa poprzez ING Bank Śląski
- Od: 9 gru 2014, 22:35
- Auto: Mazda 6 2.2 Diesel 150 SEL NAV 2013
A no to jeśli będzie z grupy regionalnej to zmienia postać rzeczy W takim razie biere Można mnie dopisać 2 szt. Istnieje możliwość wysyłki razem z ramkami?
Ostatnio edytowano 10 gru 2014, 00:40 przez xRafalx, łącznie edytowano 1 raz
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Adrian79 napisał(a):Pytanie jak wygląda sprawa z wysyłką czy mi na Polski czy Angielski adres będziecie w stanie wysłać
Dopisuję
A wysyłkę do UK jakoś dogadamy... Ja również w UK siedzę...
Dopisano 9 gru 2014, o 23:41:
xRafalx napisał(a):W takim razie biere
poczekaj proszę na zaprezentowanie okładki
Niestety, dobrych zdjeć jest więcej niż miesięcy w roku... Staramy się ułożyć wszystko tak, by kalendarz miał wartość dla wszystkich mazdowiczów niezaleznie od regionu...
Jak wiecie jeszcze trwa ankieta ostatniej tury, a my już wybraliśmy zdjęcia... I szczerze, to nie wiem czy te zatwierdzone do druku cieszą się powodzeniem głosujących...