Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Szkodnik czyń swoją powinność w tym kiblu, a nie do "budzi" zapraszasz...
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Jak już ot zrobiłeś to lepiej zacznij temat nowej mazdy a nie mi tu się madrujesz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
W pełni rozumiem, że jak natura przyciśnie to ciężko o podzielność uwagi
pierwszy post w tym wątku powinien odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania
Empori, ktoś poświęcił bardzo dużo czasu na stworzenie zasad i spisanie ich na stronie, dla takich ludzi jak Ty.Trzeba to docenić i przeczytać
Zostaleś bardzo szybko skierowany do odpowiedniego postu, w którym są zawarte wszystkie informacje i odpowiedzi na nurtujące Ciebie pytania.
Zostaleś bardzo szybko skierowany do odpowiedniego postu, w którym są zawarte wszystkie informacje i odpowiedzi na nurtujące Ciebie pytania.
Ja to skasowałem, gdyż nie jest to temat do dowolnej dyskusji...
Wszystko co trzeba było przekazać już koledzy "podali na tacy"... Teraz tylko proszę zapoznać sie w wolnej chwili z naszym regulaminem...
dziękuję za wyrozumiałość...
Wszystko co trzeba było przekazać już koledzy "podali na tacy"... Teraz tylko proszę zapoznać sie w wolnej chwili z naszym regulaminem...
dziękuję za wyrozumiałość...
Skoda Rapid , Mii FR-line 1.0
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
witam. a ja mam pytanie a w zasadzie dwa pytania; 1.dlaczego zostala mi zdjeta tabliczka ''kandydat''? i 2. dlaczego osoby ktore zarejestrowaly sie kilka miesiacy temu i maja znikomą ilosc postow(= sie to aktywnosci na forum) otrzymaly status klubowicza? czyzby spelnily wszystkie 3 warunki? jak to jest dokladnie? Czy aktywnosc na forum rowna sie pisaniu jak najwiekszej ilosci postow?
Przeczytaj dokładnie regulamin przyjęć. Jeśli dobrze rozumiem, to liczba postów nie odgrywa tutaj najważniejszej roli. Możesz mieć mniej postów niż inni, ale za to takich, które pomagają innym, świadczą o Twojej aktywności i być może pasji. Uczestnictwo w spotach to nic innego jak integracja z resztą ekipy, a wyjazdy na OZ to kolejna sprawa, chociaż tutaj jestem w stanie zrozumieć, że w krótkim okresie nie zawsze jest okazja i szansa na to.
-
makmarc
Laik2012 napisał(a):dlaczego zostala mi zdjeta tabliczka ''kandydat''?
drugie zdanie punktu 2.3 w regulaminie pewnie dlatego, że minęły 3 m-ce od nadania
co do kolejnego pytania w zasadzie makmarc wszystko napisał
Przyjęcia do klubu – sierpień 2014
Punkty przyznawane są za:
aktywność regionalną / aktywności na forum / uczestnictwo w ogólnopolskich zlotach
Status Kandydata zostaje nadany lub przedłużony osobom, którym zabrakło jednego punktu:
łódzkie
Chmielu^^
podkarpackie
Adek311092
podlaskie
makmarc
Osoby którym jeszcze trochę brakuje, aby dołączyć do grona Klubowiczów (namawiamy Was do większej aktywności na forum i w regionie, a także zapraszamy na zloty ogólnopolskie):
Holandia
jarpen
lubuskie
MAYKI
Punkty przyznawane są za:
aktywność regionalną / aktywności na forum / uczestnictwo w ogólnopolskich zlotach
Status Kandydata zostaje nadany lub przedłużony osobom, którym zabrakło jednego punktu:
łódzkie
Chmielu^^
podkarpackie
Adek311092
podlaskie
makmarc
Osoby którym jeszcze trochę brakuje, aby dołączyć do grona Klubowiczów (namawiamy Was do większej aktywności na forum i w regionie, a także zapraszamy na zloty ogólnopolskie):
Holandia
jarpen
lubuskie
MAYKI
Po przyjrzeniu się postom dotyczącym zlotu w Kąkolewie dochodzę do wniosku, że to chyba bardziej klub alkoholowy albo kółko wzajemnej adoracji a nie klub motoryzacyjny. Chwalenie się na forum 5-litrowymi pojemnikami z bimbrem i usuwanie niewygodnych postów normalnych użytkowników pozostawię bez komentarza.
Dlatego rezygnuję z członkostwa w takim "klubie" i proszę o zdjęcie statusu klubowicza.
Dlatego rezygnuję z członkostwa w takim "klubie" i proszę o zdjęcie statusu klubowicza.
Prosze o ściągnięcie mi tabliczki klubowicza.
Nie czuje sie juz nim i nie angażuje juz się w to co tu sie dzieje.
Moze kiedyś złoże ponownie swoją kandydaturę ( w co narazie wątpię ) lecz narazie serdecznie dziękuję
Pozdrawiam
WysoL
Nie czuje sie juz nim i nie angażuje juz się w to co tu sie dzieje.
Moze kiedyś złoże ponownie swoją kandydaturę ( w co narazie wątpię ) lecz narazie serdecznie dziękuję
Pozdrawiam
WysoL
Przyjęcia na klubowiczów zostały wstrzymane ? Pod koniec miesiąca miały być wyniki, czekam i doczekać się nie mogę :/
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
coś dziwnego dzieje się w tym klubie zarząd nie ma czasu?To po co jest trzeba go zmienić!
-
tygrys36
tygrys36 napisał(a):coś dziwnego dzieje się w tym klubie zarząd nie ma czasu?
Nie chcę bronić tutaj nikogo ale jak czytam takie posty to mi ręce opadają. A słyszał kolega o czymś takim jak prawdziwe życie, praca, dom rodzina? nie tylko internetem człowiek żyje i zdarza się że ktoś może nie mieć czasu... no chyba, że mówimy o bezrobotnych...
Pewne funkcje zobowiazuja.Nie bede polemizowal na ten temat wsxyscy wiedza o co chodzi
-
tygrys36