WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Oj tam po prostu nazwa tej emotikony jest nieadekwatna do tego co wyraża
Przynajumniej w tym wypadku ja ją inaczej odczytałem 

aż mi się tłumaczyć nie chce...
nie, nie chciałem Cie obrazić. To jest emota, wstawiłem emote, a nie kod (który brzmi tak a nie inaczej). Może Tobie nie wyświetlają się emoty? – tego nie mogłem przewidzieć. Przepraszam. Taka specyfika każdego forum, literkowe przesłanie nie zastąpi pogawędki nie przewidziałem takiej reakcji
aaaaaleee!! Moim zdaniem wystarczyło odrobinę dobrej woli by odczytać to pozytywnie ;] pozdro 

-
Kamil
Kamil napisał(a):... literkowe przesłanie nie zastąpi pogawędki ...
...by odczytać to pozytywnie ;] pozdro
luzik

Kamil napisał(a):...Kolejna sprawa, to wydaje mi się że za dużo proponujecie spotkań. Jest nas garstka, porozrzucanych po różnych stronach duzego regionu. Moim zdaniem lepiej organizować powiedzmy 2 – 3 spoty rocznie dla całego regionu. Wtedy jakiś dreszczyk emocji, długo oczekiwany spot, większa motywacja, bo kolejny za poł roku itp itd... a i kobieta zrozumie że taki spot tylko raz na pół roku...
w giżycku zostało 2 (słownie- dwóch) mazdowiczów. w porywach- trzech.
Ełk? hmm. cisza w Ełku.
takie rozwiązanie jak proponujesz: jaa, das is lepsza idea.
.wolnemedia.net
- Od: 15 sie 2009, 14:03
- Auto: MAGDA 121 DB 1,3 16V 91' 39kW
Lepsza idea powiadacie? A jak jedno z wiekszych spotkan (chyba byłoby drugie w tym roku poza lipcowym spotem na nightpower) proponuje żeby sie spotkać w miłym towarzystwie spedzić czas na czymś fajnym to chętnych ZERO! Słownie: Z E R O;
Do tego innych propozycji też brak...
Do tego innych propozycji też brak...

Jednym słowem region upadł bo nawet nikt z Olsztyna się nie odzywa a i reszta województwa milczy.
Spot który zaproponowałeś jest bardzo dobrą opcją jeśli są ludzie. W Olsztynie przed wyścigami było super, full ludzi i zapowiadało się na to że damy radę to podnieść, niestety czas zweryfikował wszystko, a szkoda bo naprawdę nasz regon nie musi być inny od pozostałych. Byłem na zlocie w Rykach i widok kolumny aut przemierzający całą Polskę by spotkać się w jednym miejscu był bez cenny.
Spot który zaproponowałeś jest bardzo dobrą opcją jeśli są ludzie. W Olsztynie przed wyścigami było super, full ludzi i zapowiadało się na to że damy radę to podnieść, niestety czas zweryfikował wszystko, a szkoda bo naprawdę nasz regon nie musi być inny od pozostałych. Byłem na zlocie w Rykach i widok kolumny aut przemierzający całą Polskę by spotkać się w jednym miejscu był bez cenny.
Dokładnie widok kolumny aut jest bezsenny. Zastanówmy się konstruktywnie co zrobić aby i u nas tak było tylko ... jakoś brak konstruktywnych pomysłów jak to zrobić. Zobacz z Giżycka też 2 auta były w Rykach i cisza, żaden z nich nigdy, sory raz milenia była i cisza nic się nie dzieje 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
No niestety mój skromny uczniowski budżet nie pozwala mi na takie atrakcje typu zloty a i nad każdym spotem gdzieś dalej trzeba sie dobrze zastanowić bo zawsze kasa potrzebna na coś innego. Ale wierzcie że gdyby finanse i po części też czas nie były problemem to byłbym na każdym spotkaniu
A propo... Dziewczyna mnie męczy żeby wybrać się kiedyś do Wrocławia bo to podobno takie piękne miasto... Więc już jej obiecałem, ze ją zabiore w przyszłym roku
(a że akurat w czasie zlotu we Wrocławiu to już inna sprawa
)
A propo... Dziewczyna mnie męczy żeby wybrać się kiedyś do Wrocławia bo to podobno takie piękne miasto... Więc już jej obiecałem, ze ją zabiore w przyszłym roku

ale co? że ktos był w tym roku na Rykach i nie udziela sie na forum?szadol1 napisał(a):z Giżycka też 2 auta były w Rykach i cisza, żaden z nich nigdy
Pawcio, Ełk też piękne miasto, Giżycko też ma swoje uroki... po co komu Wroclove
Każdego z nas ograniczają finanse i nie ma co się oszukiwać.
Uważam, że 2 zloty rocznie spokojnie starczą, zwłaszcza że teraz mamy mało aktywnych osobników. Powiedzmy jeden spot na zachodzie a drugi na wschodzie regionu. Jeżeli frekwencja się znacząco zwiększy, wtedy można myśleć o jakiś cyklicznych zlotach. Z doświadczenia wiem, że przyjemności trzeba dozować, wtedy polepsza się ich smak
Oczywiście, by tradycji stało się zadość: powyższe to TYLKO moja zdanie, nie chciałem nikogo obrazić ani nikomu ubliżyć, jeżeli już to nieświadomie urażam uczucia religijne ani polityczne – nie wierzę w sztuczną mgłę

-
Kamil
ja jestem za 4 zlotami wiosenny, letni, jesienny i zimowy. Każdy w innej części regionu i najlepiej taki 2 dniowy co by się zintegrować 
Kamil napisał(a): do jutra

szadol1 napisał(a):ja jestem za 4 zlotami wiosenny, letni, jesienny i zimowy. Każdy w innej części regionu i najlepiej taki 2 dniowy co by się zintegrować
Kamil napisał(a): do jutra

No to można by pomyśleć o zimowym – np. jakiś kulig?

Byle nie samochodami bo to jest karalne
no ale właśnie coś takiego można by zorganizować zawsze to jakaś odmiana i fajna zabawa 
powiem wam że byłem w tym roku w Rykach i na podróż wydałem około 200zł + opłata za wjazd i 1/4 i za wiele jedzenia ze sobą nie brałem (znajomego klubowicza objadałem
) fakt że mam diesla to zawsze trochę taniej chociaż nie koniecznie bo ceny aktualnie są prawie równe.
Jestem pewien że jeśli od teraz już byśmy odkładali na pierwszy zlot w nowym roku (kwiecień) to wybrali byśmy się kolumną na zlot.
Jestem pewien że jeśli od teraz już byśmy odkładali na pierwszy zlot w nowym roku (kwiecień) to wybrali byśmy się kolumną na zlot.
Witam, dawno mnie tu nie było ale widzę,że nasz region nadal spokojniutki
.
Trochę Olsztyn działał za mojej kadencji , ale masz rację nasze woj jest dość rozległe-ciążko objąć wszystkich. Raz udało się nam nawet zrobić spot 2 dniowy w Olsztynie na ponad 20 osób-są tu tacy co to pamiętają ?
Ryki i inne Mega zloty -piękna sprawa ta kolumna-niesamowite przeżycie jechać w tej kolumnie i czuć atmosferę MegaZlotu.
Pozdrawionka od faraonki30
Trochę Olsztyn działał za mojej kadencji , ale masz rację nasze woj jest dość rozległe-ciążko objąć wszystkich. Raz udało się nam nawet zrobić spot 2 dniowy w Olsztynie na ponad 20 osób-są tu tacy co to pamiętają ?
Ryki i inne Mega zloty -piękna sprawa ta kolumna-niesamowite przeżycie jechać w tej kolumnie i czuć atmosferę MegaZlotu.
Pozdrawionka od faraonki30
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Witam , do Ostródy mam ok 35 km. Propozycji do atrakcji nie mam bo Ostróde znam jako przelot na Olsztyn ale jak są chętni to i mi miło będzie wrócić w szeregi klubu po dość długim " urlopie " .
Mi osobiście niedziela 16.10 pasuje .
Pozdrawiam
Mi osobiście niedziela 16.10 pasuje .
Pozdrawiam
hej faraonka30 Dawno Cię tu nie było
witamy ponownie 
witaj faraonka30 fajnie że wróciłaś do nas bo z tego co czytałem to sporo udzielałaś się w klubie i miło że nie zapomniałaś. Mam nadzieję że coś zorganizujemy i będę miał okazję poznać osobiście 
Faraonka30 to już prawie mit w naszym regionie
nie miałem okazji poznać osobiście ale mam nadzieję że niedługo do tego dojdzie 
szadol1 napisał(a):Faraonka30 to już prawie mit w naszym regionienie miałem okazji poznać osobiście ale mam nadzieję że niedługo do tego dojdzie
To wpadajcie w niedziele do Ostródy na te kręgle to bedzie okazja akurat sie zapoznać

Cześć , dzięki za miłe słowa.
Trochę się działało to fakt , miło wspominam tamte chwile.
Pawcio dobrze mówi , Ostróda zaprasza w tą niedzielę i będzie okazja się poznać
.
Ja starym zwyczajem przyjade z " obstawą " z dziećmi – no chyba że nie będą chcieli to przyjade sama bo MazFarao w pracy .
Pozdrawiam
Trochę się działało to fakt , miło wspominam tamte chwile.
Pawcio dobrze mówi , Ostróda zaprasza w tą niedzielę i będzie okazja się poznać
Ja starym zwyczajem przyjade z " obstawą " z dziećmi – no chyba że nie będą chcieli to przyjade sama bo MazFarao w pracy .
Pozdrawiam
Odświeżam info:
PROPOZYCJA MEGASPOTA 2:
Data: 23.10.2011 godz. 15.00
Miejsce:Ostróda – parking przed Carrefour (ul. Jana Pawła II 9)
Propozycje atrakcji: (do ustalenia)
*drużynowa gra w kręgle http://www.dariobowling.pl/content/blogcategory/13/34/
*gra w bilard http://www.dariobowling.pl/content/blogcategory/15/36/
*wspólny spacer nad jeziorem,
*wspólna kawa/herbata/pizza itp. w jakiejś knajpce,
Przybliżony koszt ewentualnych atrakcji podany w linkach. (Wszystko zależy od liczby uczestników). Jak będzie sporo zainteresowanych to podjadę zarezerwować tor/stół to bilarda.
PRZYJEŻDŻAMY Z ŻONAMI, DZIEĆMI, ZNAJOMYMI – im nas więcej tym weselej
Kto się skusi na niedzielny wypad do Ostródy proszę o dopisywanie się do listy wraz z planowaną liczbą osób towarzyszących, jednocześnie podając propozycję konkretnego terminu. Osoby te również proszę o podjęcie decyzji co do atrakcji ( podałem linki gdzie są również cenniki) Pamiętajmy, że im nas będzie więcej tym taniej.
Lista chętnych:
1. pawcio1017+1 osoba towarzysząca
2. faraonka30 + Mazfarao
3. neonixos666 + ?
4.GreXX+?
PROPOZYCJA MEGASPOTA 2:
Data: 23.10.2011 godz. 15.00
Miejsce:Ostróda – parking przed Carrefour (ul. Jana Pawła II 9)
Propozycje atrakcji: (do ustalenia)
*drużynowa gra w kręgle http://www.dariobowling.pl/content/blogcategory/13/34/
*gra w bilard http://www.dariobowling.pl/content/blogcategory/15/36/
*wspólny spacer nad jeziorem,
*wspólna kawa/herbata/pizza itp. w jakiejś knajpce,
Przybliżony koszt ewentualnych atrakcji podany w linkach. (Wszystko zależy od liczby uczestników). Jak będzie sporo zainteresowanych to podjadę zarezerwować tor/stół to bilarda.
PRZYJEŻDŻAMY Z ŻONAMI, DZIEĆMI, ZNAJOMYMI – im nas więcej tym weselej
Lista chętnych:
1. pawcio1017+1 osoba towarzysząca
2. faraonka30 + Mazfarao
3. neonixos666 + ?
4.GreXX+?
Ostatnio edytowano 20 paź 2011, 22:45 przez pawcio1017, łącznie edytowano 7 razy