WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Albo Rembertów, byłem tam wczoraj na rowerze i nie było żywego ducha tylko ekipy sprzątające. Tylko pewnie ursynianie się będą domagać. Swojego spota
Ja czy będę nie mogę powiedzieć bo grafiku nie zna jeszcze nikt.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Spokojnie. Prawdopodobnie następnym spotem będzie spot grillowy. Myślę o ataku na Powsin lub Bemowo ale to się jeszcze wszystko okaże
Przepraszam ale musimy trochę odpocząć od grilla
07.05.2013 – Wtorek --> godz. 20.00
OSiR "Saska" – ul. Angorska 2
Możemy wjeżdżać na parking od ul. Angorskiej. Jest dużo więcej miejsca i można swobodniej kopać w oponki. Albo jak wolicie od. ul. Saskiej
Mapka – parking od ul. Angorskiej
Mapka – parking od ul. Saskiej
Osobiście proponuję parking od ul. Angorskiej. Muszę ogarnąć pewną sprawę a tam jest wygodniej
Do zobaczenia
Przepraszam ale musimy trochę odpocząć od grilla

07.05.2013 – Wtorek --> godz. 20.00
OSiR "Saska" – ul. Angorska 2
Możemy wjeżdżać na parking od ul. Angorskiej. Jest dużo więcej miejsca i można swobodniej kopać w oponki. Albo jak wolicie od. ul. Saskiej
Mapka – parking od ul. Angorskiej
Mapka – parking od ul. Saskiej
Osobiście proponuję parking od ul. Angorskiej. Muszę ogarnąć pewną sprawę a tam jest wygodniej
Do zobaczenia
-
Szalotka
Przepraszam. Już poprawiłem. Z wiadomych względów jestem trochę zmęczony. Miałem nie wchodzić już dziś na forum ale chciałem wcześniej podać miejsce spotkania
Do wtorku
Do wtorku
-
Szalotka
widmo82 napisał(a):Kacha, dzięki za fotki, przede wszystkim zza kierownicy. Liczę, że zostaną udostępnione zdjęcia, które przez 3h robił profesjonalny fotograf a przede wszystkim nasze zbiorowe na tle nowej M6![]()
Paweł napisał(a):Podziękowania dla Wszystkich za udział w klubowym teście. Co prawda rzeczywiście był on bardzo krótki, ale wynikło to z terminu, w którym dostaliśmy samochód. Jeśli następnym razem wypadnie on w weekend, na pewno będziemy mieli więcej możliwości do dokładniejszego przebadania pacjenta.
Niedługo umieszczę małą galerię ze spotkania i testów. Siadam też do obróbki reszty materiałów i pisania testu – na pewno trochę to potrwa.
Pozdrawiam,
Paweł
Czy ktoś może coś wie o tych zdjęciach?
Można je gdzieś obejrzeć?
Hej,
Moja M odstawiona na cały tydzień do warsztatu, więc pytanie do "Ursynowa": czy jutro ktoś się wybiera i zgarnie mnie? Na "nieszczęście" czasowo jestem dostępny od 20.00.... (wcześniej wizyta z dzieckiem u pediatry)
Moja M odstawiona na cały tydzień do warsztatu, więc pytanie do "Ursynowa": czy jutro ktoś się wybiera i zgarnie mnie? Na "nieszczęście" czasowo jestem dostępny od 20.00.... (wcześniej wizyta z dzieckiem u pediatry)
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Byście tylko w te kręgle grali... I dobrze.
Pozwolę sobie jeszcze dopytać. Czyli ładujemy się od tyłu??
Pozwolę sobie jeszcze dopytać. Czyli ładujemy się od tyłu??
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
pietrzu1987 napisał(a):Pozwolę sobie jeszcze dopytać. Czyli ładujemy się od tyłu??
Gdybyś był z nami w Bajce i znał temat mleczka kakaowego to bym sobie coś pomyślał kolego

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):pietrzu1987 napisał(a):Pozwolę sobie jeszcze dopytać. Czyli ładujemy się od tyłu??
Gdybyś był z nami w Bajce i znał temat mleczka kakaowego to bym sobie coś pomyślał kolego![]()
To ja jednak chyba zaparkuję z przodu.
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6