Witajcie
Przed wami ankieta II tury konkursu fotograficznego. Tym razem było więcej zgłoszeń niż poprzednio, równo 40
Głosujemy przez 7 dni, możecie wybrać 5 najlepszych zdjęć
Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia!
Michał88
www.mazdaspeed.pl
krabdul napisał(a):Podejrzewam, że moja fota też podchodzi pod powyższą krytykę, nie mniej jednak chciałbym zauważyć, że już przy ogłaszaniu naboru było napisane, że słabe techniczne fotki będą odrzucane, więc nie przesadzajmy z dorzucaniem komuś dodatkowej roboty... Poza tym wrzucone tu zdjęcia są dużo mniejsze od oryginałów i w przypadku np mojego faktycznie mało co tam widać. Tak poza tym to pamiętajmy, że to jest forum samochodowe a nie fotograficzne – nie każdy ma odpowiedni sprzęt do robienia zdjęć i to tez proszę uszanować. Najważniejsze są chęci
Radex napisał(a):krabdul napisał(a):Podejrzewam, że moja fota też podchodzi pod powyższą krytykę, nie mniej jednak chciałbym zauważyć, że już przy ogłaszaniu naboru było napisane, że słabe techniczne fotki będą odrzucane, więc nie przesadzajmy z dorzucaniem komuś dodatkowej roboty... Poza tym wrzucone tu zdjęcia są dużo mniejsze od oryginałów i w przypadku np mojego faktycznie mało co tam widać. Tak poza tym to pamiętajmy, że to jest forum samochodowe a nie fotograficzne – nie każdy ma odpowiedni sprzęt do robienia zdjęć i to tez proszę uszanować. Najważniejsze są chęci
wiem że zawsze krytyka jest źle odbierana bo to taki troche temat tabu i nigdy nie wolno nic źle powiedzieć bo od razu będziesz tym złym i nie dobrym.
ale skoro nic na fotce nie widać oprócz zarysu kół i paru świateł w tle to po co takie coś wysyłać?
wierzę że w następnej turze zrobicie już ładne fotki i obiecuję że będę pierwszym który na nie zagłosuje jeśli przyłożycie się bardziej.
s i w y napisał(a):Radex napisał(a):ale skoro nic na fotce nie widać oprócz zarysu kół i paru świateł w tle to po co takie coś wysyłać?
u Ciebie w poprzedniej turze było tylko logo widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości