Smarowałem wielowypust u siebie i jakieś doświadczenie w tej materii mam
Nie jest to trudna sprawa i zajmuje jakieś 10min.
www.mazdaspeed.pl
wigetgda napisał(a):w warsztacie powiedzieli mi ze należy zając się układem kierowniczym, ze to problem z maglownicą itp, coś poważnego – zostawić auto na nawet kilka dni
wigetgda napisał(a):Proszę ja zastosowałem smar z tej aukcji:http://www.allegro.pl/item1030357195_ca ... a_itp.html
WIELOZADANIOWY SMAR MOLIBDENOWY
CARLUBE MolyGrease
s4v4g3 napisał(a):Jaki smar masz rafusmaximus ?
Możesz podać kod jakiś itp.?
rafusmaximus napisał(a):s4v4g3 napisał(a):Jaki smar masz rafusmaximus ?
Możesz podać kod jakiś itp.?
Oryginał który można kupić tylko w serwisie Mazdy itp.
Jaki kod, to nie mam pojęcia – operację robiono mi u Jaksy
somsiad napisał(a):dziędobry wyprubowałem żecz sprubuje
PIOTRPETERBOROUGH napisał(a):witam wszystkich jestem tu nawy wlasnie kupilem madzie i mam ten sam problem ze stukami w kierownicy podczas jazdy niesom odczuwalne najbardziej podczas manewrow piszecie o przesmarowaniu teleskopu lub wielowypustu...
PIOTRPETERBOROUGH napisał(a):... ale gdzie to jest i co to jest napiszcie cos wiecej
Jaksa napisał(a):Wiesz ze w szostkach i trojkach masz mozliwosc wysuniecia kierownicy do siebie , jakos to musi działac aby nie tracic kontaktu z dalsza czescia kolumny czyli wyglada to jak .... uzyje tutaj mało precyzyjnego słowa " luneta ) ktora mozna rozciągac tak ? na tym własnie polaczeniu musi byc smar ktory tłumi luz medzy wielowypustem , nie jest to zwykły ŁT czy grafit , smar kupisz tylko w ASO ale widze ze znasz sie z kolegą z serwisu wiec Grzegorz napewno wie o co chodzi ( jestes w dobrych rękach )Sebal napisał(a):szukałem na necie jakiegoś zdjęcia z budową kolumny do szóstki żeby obczaić o co chodzi ale nic nie znalazłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6