mam pytanie bo dość dużo można wyczytać o wersjach mazd6 2002-2005. Na niemieckich portalach Exclusive, Sport Exclusive, Comfort. Gdzieś jeszcze wyczytałem wersja TOP.
Możecie powiedziec czy one się różnia? (tzn. wiem że wyposażeniem
www.mazdaspeed.pl
krzych napisał(a):Bo Exclusive to chyba jeden wielki brakNie wiem – swoja droga, 2003 rok pewnie kierowal sie innymi prawami. Byc moze Maciej Loret jest w stanie wygrzebac takie rzeczy, jest w tym dobry
krzych napisał(a):Bo Exclusive to chyba jeden wielki brakNie wiem – swoja droga, 2003 rok pewnie kierowal sie innymi prawami. Byc moze Maciej Loret jest w stanie wygrzebac takie rzeczy, jest w tym dobry
Maciej Loret napisał(a):krzych napisał(a):Bo Exclusive to chyba jeden wielki brakNie wiem – swoja droga, 2003 rok pewnie kierowal sie innymi prawami. Byc moze Maciej Loret jest w stanie wygrzebac takie rzeczy, jest w tym dobry
Ty niepotrzebnie opowiadasz o wersji po FL...
Folder mam, ale całego nie chce mi się przepisywać ani skanować.
Jeśli trzeba to odpowiem na konkretne pytania związane z jego zawartością...
Wersja niemiecka Exclusive – BOSE za dopłatą do każdego silnika, nawigacja i skórzana tapicerka – za dopłatą za wyjątkiem najsłabszych silników benzynowego i diesla, szyberdach podobnie tyle, że z 2l silnikiem benzynowym tylko w połączeniu z 4-stopniowym automatem. Stan na wrzesień 2003r.
Generalnie Exclusive jest stosunkowo nieźle wyposażony. Nawet w wersji TOP nie było w standardzie nawigacji, skórzanej tapicerki i szyberdachu.
AKURAT napisał(a):a powiedz jeszcze co to za wersja SPORT EXCLUSIVE?
jars napisał(a):Mój jest z Niemiec, z tego co miałem z danych to niby wersja TOP SPORT, no ale ile w tym prawdy to sobie ręki nie dam uciąć. A może SPORT oznacza pakiet z bajerkami typu spoiler?
jars napisał(a):Druga sprawa, wydaje mi się że ktoś kiedyś na forum pisał że TOP są tylko wersje GY (kombi).
Yapa napisał(a):moja jest z niemiec w wersji sport.diesel 121 km, bez ksenonów, skóry, bose i szyberdachu. za to mam fabryczne nakładki na pedały, ale żadnych spojlerów...
krzych napisał(a):Moj wprawdzie polift, ale bez spoilera a sport. Znaczy sie ze mi zapi... za... zatrzymali?
Maciej Loret napisał(a):krzych napisał(a):Moj wprawdzie polift, ale bez spoilera a sport. Znaczy sie ze mi zapi... za... zatrzymali?
Może jeszcze znajdziesz na Alledrogo?
krzych napisał(a):Maciej Loret napisał(a):krzych napisał(a):Moj wprawdzie polift, ale bez spoilera a sport. Znaczy sie ze mi zapi... za... zatrzymali?
Może jeszcze znajdziesz na Alledrogo?
Ty mnie powiedz czy miec powinienem(a poza tym nie poznam ktory moj, bo go nie widzialem
)
Yapa napisał(a):moja jest z niemiec w wersji sport.diesel 121 km, bez ksenonów, skóry, bose i szyberdachu. za to mam fabryczne nakładki na pedały, ale żadnych spojlerów...
Masz na to jakiś dokument? Faktura albo FahrzugBrief?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6