Piotr Sobański
ul. Dolna 24 (boczna od Naramowickiej)
Poznań
tel. 501 706 402
Dziwie się, że nikt wcześniej Pana Piotra tu nie dopisał
Oto niektóre z opinii zamieszczone w dziale – POLECANE WARSZTATY:
Pan Piotr Sobański.
Polecam tego mechanika jeśli chodzi o samochody Japońskie. Poprawił mi błędy innych warsztatów, powymieniał klocki jakie miałem nowe , piszczące, założone, naprawił zaciski, sprawdził podwozie, powiedział co i kiedy do wymiany oraz wytłumaczy jak wykładowca teorie zastosowania różnych mechanizmów w samochodzie. To jest prawdziwy mechanik.
Ja również polecam Jeśli chodzi o warsztat w Poznaniu:
PIOTR SOBAŃSKI
UL.DOLNA 24
Naprawę jak ktoś nie umie sobie poradzić ze swoją Mazdą -Facet jest rewelacyjny.Specjalizuje się w mazdach ale również naprawia inne japońce.Ja ze swoją mazdą jeżdżę już od kilku lat i naprawdę nigdy się na nim nie zawiodłem-Gość o mazdach wie wszystko!
Poznań- Dolna 24 Piotr Sobański( 501706402).
Polecam wszystkim, mechanik zna się na tym co robi, podszedł fachowo do pracy.
Ostatnio miałem problem z wolnymi obrotami na biegu jałowym, myślałem, że padł krokowiec- Pan Piotr podszedł do tematu i okazało się, że to uszczelka pod kolektorem ssącym. Oczywiście wymiana uszczelki, przy okazji zrobiłem luz zaworowy, wymiana świec, uszczelki pod pokrywą zaworów, sprawdzenia sondy, zaworu EGR. Podczas pracy miłą konwersacja na temat naszych Mazd i nie drogo.
Polecam!!!
Ja korzystam z usług Pana Piotra od roku, ale nie zamienię go na żadnego innego mechanika!!
PS. Dwie ulice dalej obok warsztatu znajduje się również zaprzyjaźniony warsztat, który posiada specjalny komputer do Mazd (i nie tylko) – IDS, więc jeśli ktoś posiada kłopoty natury komputerowej to również proponuję się tam udać