tygrys36 napisał(a):Frezy nie pokazuje sie bo wstyd nie pozwala podjechać peugotem.Ha haha
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Po pierwsze Freezy a po drugie to powiedział bym coś.. albo nie, powiem. Niby Xedos ma zawstydzić 407
www.mazdaspeed.pl
tygrys36 napisał(a):Frezy nie pokazuje sie bo wstyd nie pozwala podjechać peugotem.Ha haha
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
kajol napisał(a):moja wątroba tego nie wytrzyma ale jak proponujesz to ja chętnie
kajol napisał(a):Kuba może lepiej na niektóre sprawy przymknąć oko.
Ale co do porównania 407 i 9 o podobnej wartości finansowej to lepiej wypadnie 9
FREEZY napisał(a):Karolu proszę Cię nawet tak nie żartuj. Zaczynając od tego, że Xedos9 będące na allegro są w cenach jakoś połowy najtańszych 407 to już sam ten fakt mówi, że niema czego porównywać. Poza tym to w czym 9 lepiej wypada ?
tadziomaru1 napisał(a):Czarek, Kuba, Łukasz, Rafał, Romek? (poleciałem alfabetycznie )
tadziomaru1 napisał(a):Moja Helena skłania się ku Królewskim Źródłom,
FREEZY napisał(a):A może i lepiej czasem przymknąć oko.W pracy mam 2 takich, co to nigdy nie mięli Peugeota ani Alfy
Lukano napisał(a):FREEZY napisał(a):A może i lepiej czasem przymknąć oko.W pracy mam 2 takich, co to nigdy nie mięli Peugeota ani Alfy
Zluzuj poślady, przypomnij sobie co to żart.
tadziomaru1 napisał(a):Czarek, Kuba, Łukasz, Rafał, Romek? (poleciałem alfabetycznie)
Moja Helena skłania się ku Królewskim Źródłom, ja też bym chciał się przejechać, więc czekamy na resztę opinii.
kajol napisał(a):(...) jeszcze pare miesięcy i pojawią się zęby .... szkoda mówić
Ja z małym nie pojade wieczorem nigdzie, proponuje 3 maj albo niedzielę i albo poczwórny dąb obok Kazika albo źródełka w strone Kozienic popołudniu ok 15
tygrys36 napisał(a):Czas na felgę Mietka i Dam$ona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd