Pyton napisał(a):11 robimy spota międzyregionalnego. Kto z zg sie pisze . Moze jakas mala lista :
Możesz trochę rozjaśnić temat. Gdzie i co dokładnie.
www.mazdaspeed.pl
Pyton napisał(a):11 robimy spota międzyregionalnego. Kto z zg sie pisze . Moze jakas mala lista :
siemek55 napisał(a):Siema,
niestety muszę zrezygnować ze spotkania. Jeszcze dzisiaj w południe z Pytonem rozmawialiśmy na temat spotu i możliwości zorganizowania OS'u. O 15 wziął nas szef i poinformował, że w poniedziałek lecimy do DE. Wracam w piątek (pomimo święta w środku tygodnia ). Niestety to uniemożliwi mi spotkanie z Wami. Mam nadzieję, że kolejnym razem będziemy mieli więcej szczęścia.
Pzdr
Siemek
siemek55 napisał(a):Wracam w piątek (pomimo święta w środku tygodnia ).
Pyton napisał(a):Mamy plan na 2 miejscówki.
Pyton napisał(a):proponuje 12 . Spotkamy sie na parkingu CRS (Hala koszykówki i basen ) .Chłopaki jak wjedziecie do ZG to pierwsze duże rondo 3 zjazd i na przeciwko orlenu kręcicie w prawo do CRS. Jutro zobaczymy co beda zapowiadac z pogoda to bedziemy wiedziec na czym stoimy, pozdro
Kali_Yo ; D napisał(a):Ja na 90% zabiorę się z chłopakami to podprowadzę
Nightfall napisał(a):Kali_Yo ; D napisał(a):Ja na 90% zabiorę się z chłopakami to podprowadzę
No w końcu się do czegoś przydasz
Godzina jak najbardziej pasuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Koordynatorzy, Przedstawiciele Regionów, Zarząd