prosze prosze, radom maly widze
RADOM – spotkania regionalne
czyli 17 pod piedronka.
chyba sam poczatek wesela bo chlopcy jacys trzezwi ;p

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Pod którą pierdonką
, to może i ja wstąpię?
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Mieczyslaw napisał(a):czyli 17 pod piedronka.
prosze prosze, radom maly widzechyba sam poczatek wesela bo chlopcy jacys trzezwi ;p
hehehe mały, mały
Jakaś 23:00 z minutami
Ale nikogo nie wynosili

No to do 17
Ostatnio edytowano 30 sie 2010, 20:37 przez Lukano, łącznie edytowano 1 raz
hehe no to to juz w ogole przesada 
jak nikogo nie wynosili to chyba dobrze, wesele z klasa mozna powiedziec ale ze Ty dales rade to jestem w szoku
do 17
jak nikogo nie wynosili to chyba dobrze, wesele z klasa mozna powiedziec ale ze Ty dales rade to jestem w szoku

do 17

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Oj, znowu tutaj cisza... Ale ja nie o tym chciałem. Dzięki za spota, ale w szczególności dziękuję Koledze kulfiemu, który to zwrocił uwagę na to że maździanka, którą kupiliśmy z moim sąsiadem, ma dwa (!) filtry oleju. Olej wymieniałem w dniu spota, więc szybciutko znaleźliśmy i wymieniliśmy ten drugi filtr, który jest głównym i maździanka została uratowana
Dziękuję, pozdrawiam wszystkich i czekam na następnego spota. Lukano, kiedy tam przyjeżdżasz? Tylko nie słaabem... 

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
eheh ja teraz niestety będę dopiero 1 października. A czym to nie wiem, czasem bywam i autobusem
A gdzie wyście znaleźli dwa filtry
Bo ja pierwsze słyszę. Ciekawe ile miecio wymieniał.
A gdzie wyście znaleźli dwa filtry
Bo ja pierwsze słyszę. Ciekawe ile miecio wymieniał.
Miecio to se pewnie jeden wymienił, bo ma benzynkę
To jest 323f BJ 2,0 D. Jeden filtr, ten który widzą i wymieniają wszyscy, bocznikowy, jest z przodu silnika, lepszy dostęp do odkręcenia od dołu. Drugi, główny, którego nie widać od razu i nie wymienia go nikt
, jest z tyłu silnika, lepszy dostęp do odkręcenia od góry. Jak się tylko zajży z tyłu silnika, to widac go jak diabli!

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
szczerze mowiac nie wiem o co chodzi, kiedy sie dowiedziales ze masz 2l oleju? jak to mamy dwa filtry oleju? o co tu chodzi w ogole 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieciu, śpij spokojnie!
My mamy po jednym filtrze, dwa to ma maździanka mojego sąsiada, BJ-otka 2,0 diesel bez turbo. Nie jestem pewien, ale ten filtr bocznikowy, widoczny z przodu, ma chyba coś wspólnego z oczyszczaniem oleju smarującego pompę. 

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
widzę, że Mietek wrócił 
Jak tam było na wyjazdach

ja w między czasie kupiłem kolejnego saaba.
Na razie będę trzy samochody pod domem, jak koszty nie będą do zaakceptowania to któryś pójdzie
Jak tam było na wyjazdach
ja w między czasie kupiłem kolejnego saaba.
Na razie będę trzy samochody pod domem, jak koszty nie będą do zaakceptowania to któryś pójdzie
Witam Radomskich klubowiczów i zwracam się z prośbą. Mianowicie chcę nabyć auto (interesuję się autem) właśnie w Radomiu (szczegóły w wątku viewtopic.php?f=35&t=104711). A moja prośba dotyczy opatrzenia tego auta, czy w ogóle warto jechać z w-wy je oglądać. No oczywiście nie mówię czy warto jechać odwiedzić Radom i stare dobre czasy jak tam mieszkałem, bo to na pewno warto.
Tak więc jakby się znalazł ktoś kto ma wolną chwile i by się mógł podjechać je obejrzeć to byłbym niezmiernie wdzięczny, a i browarem bym nie poskąpił;)
Pozdrawiam
PLaster / Marcin
Tak więc jakby się znalazł ktoś kto ma wolną chwile i by się mógł podjechać je obejrzeć to byłbym niezmiernie wdzięczny, a i browarem bym nie poskąpił;)
Pozdrawiam
PLaster / Marcin
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Witam.
Jako ze macie blisko to dodam u Was:
"ŁZM Motosportklub zaprasza wszystkich kierowców amatorów (i nie tylko) do wzięcia udziału w KJS "Tomaszów i okolice", który zaliczany jest do klasyfikacji MOŁ i odbędzie się w dniu 2010-09-19. Przewidziane próby sportowe rozegrane zostaną na nawierzchni asfaltowej i betonowej. Regulamin i zgłoszenia dostępne w dziale Download. Termin zgłoszenia upływa 16.09.2010.
W celu uniknięcia pomyłek zgłoszenia prosimy wypełniać drukowanymi literami.
Po rozegranym KJS planowana jest pojeżdżawka (przewidywany czas pojeżdżawki około 4 godzin). Chętni proszeni również o wysyłanie zgłoszenia na pojeżdżawkę. Koszt to 80 pln, a dla uczestników KJS 40 pln , ilość miejsc ograniczona.
Zapraszamy do wysyłania zgłoszeń."
Wiecej info: www.motosportklub.pl
Poprzednia taka impreza skladala sie z jednego OESu o dlugosci 11.8km – lotnisko betonowe + trasy dojazdowe + krotki odcinek w lesie – wymagajaca zabawa, raczej z seryjnymi hamulcami bym sie nie wybieral (moje wylaczyly sie po 8km, a po 3 okrazeniach bez zatrzymywania Impreza GC z Prodrive tez odmowila).
Ale zabawa przednia, mozna sie legalnie wyszalec
Jako ze macie blisko to dodam u Was:
"ŁZM Motosportklub zaprasza wszystkich kierowców amatorów (i nie tylko) do wzięcia udziału w KJS "Tomaszów i okolice", który zaliczany jest do klasyfikacji MOŁ i odbędzie się w dniu 2010-09-19. Przewidziane próby sportowe rozegrane zostaną na nawierzchni asfaltowej i betonowej. Regulamin i zgłoszenia dostępne w dziale Download. Termin zgłoszenia upływa 16.09.2010.
W celu uniknięcia pomyłek zgłoszenia prosimy wypełniać drukowanymi literami.
Po rozegranym KJS planowana jest pojeżdżawka (przewidywany czas pojeżdżawki około 4 godzin). Chętni proszeni również o wysyłanie zgłoszenia na pojeżdżawkę. Koszt to 80 pln, a dla uczestników KJS 40 pln , ilość miejsc ograniczona.
Zapraszamy do wysyłania zgłoszeń."
Wiecej info: www.motosportklub.pl
Poprzednia taka impreza skladala sie z jednego OESu o dlugosci 11.8km – lotnisko betonowe + trasy dojazdowe + krotki odcinek w lesie – wymagajaca zabawa, raczej z seryjnymi hamulcami bym sie nie wybieral (moje wylaczyly sie po 8km, a po 3 okrazeniach bez zatrzymywania Impreza GC z Prodrive tez odmowila).
Ale zabawa przednia, mozna sie legalnie wyszalec
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Zapraszamy wszystkich na Jesienny MegaZlot do Piotrkowa Trybunalskiego
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
Witajcie,
Od piątku zaczynam studia w Waszym mieście, więc jeśli organizujecie jakieś spotkania to bardzo chętnie bym się na spotkał.
Pozdrawiam
Od piątku zaczynam studia w Waszym mieście, więc jeśli organizujecie jakieś spotkania to bardzo chętnie bym się na spotkał.
Pozdrawiam
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
witam serdecznie bardzo 
moze wreszcie ten temat sie poderwie do gory cholera.
kiedy spota robomy? w ten weekend? komu pasuje??
moze wreszcie ten temat sie poderwie do gory cholera.
kiedy spota robomy? w ten weekend? komu pasuje??

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'