PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
To mój pierwszy post tutaj, bo dotychczas tylko czytałem, więc pora się przywitać. Tak więc:
Dzień dobry Płock i okolice
Na wczoraj jeszcze nie zdążyłem, bo leasing miał sie załatwić, ale ciągle "się załatwia". Na kolejne spotkanie może uda mi się podjechać. Oczywiście, jeśli dopuszczacie osoby, które dopiero dołączyły do Rodziny Mazdy
Dzień dobry Płock i okolice
Na wczoraj jeszcze nie zdążyłem, bo leasing miał sie załatwić, ale ciągle "się załatwia". Na kolejne spotkanie może uda mi się podjechać. Oczywiście, jeśli dopuszczacie osoby, które dopiero dołączyły do Rodziny Mazdy
- Od: 11 lut 2018, 22:46
- Auto: Mazda 6 GJ 2017 Kombi 2,5l AT Pb
praca, szkoła i odpadłem za tydzień (04.03) spot, tak jak Darek napisał
Są szanse, że odbiorę do tego czasu samochód, więc postaram się pojawić.
Yyyy ja mogę ?
tym razem zajęcia mam do 11, więc i ja będę
Ok, będę, za dwa dni mój "pierwszy raz" Tylko pytanie: ile czasu mam rezerwować?
spotykamy się o 12, chwila rozmowy i jedziemy gdzieś na obiad, koło 14 spot się kończy zazwyczaj zapraszamy
Dziękuję za spotkanie, niestety nie pamiętam imion wszystkich, ale z biegiem czasu i kolejnymi zlotami może się ogarnę
PS: Zachęcony ilością spacerowiczów nad Grabiną po południu przywiozłem tam dzieciaki na spacer, żeby się wybiegały po lesie i nie rozniosły mieszkania
PS: Zachęcony ilością spacerowiczów nad Grabiną po południu przywiozłem tam dzieciaki na spacer, żeby się wybiegały po lesie i nie rozniosły mieszkania
witam kolegów z "podwórka" w niedzielę wypada nam spot. Robimy teraz czy w następną? Później będą święta, więc jeśli spot byłby za tydzień, następny byłby za 3 tygodnie, czyli od razu po świętach mi to w sumie bez różnicy, bo czy na tym czy na następnym to i tak nie będę, bo na uczelni nas cisną więc decydujcie i się umówcie, żeby nie było że ktoś przyjedzie i sam sobie postoi
wydaje Ci się
Ja w tą niedzielę mam rodzinny zjazd, więc odpadam.