RZESZÓW – spotkania regionalne
może byc sobota od 16 w górę jestem wolny
Sobota okolice 16:00 odpowiada mi o ile nie zawieje śniegiem
- Od: 15 gru 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323 BG B3 / LOWERED BG
Jest jakieś wydarzenie na fb związany z tym spotem? bo tutaj można pogubić się w tych postach
Cholera, znów auto trzeba umyć
Plazie i w MH może być tłoczno o tej porze.
Plazie i w MH może być tłoczno o tej porze.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
W MH bedzie tłok straszny.. W grę wchodzi tylko plaza
Jasoon napisał(a):W MH bedzie tłok straszny..
Popieram. Nie ma sensu się zbliżać w okolice MH
A Podpromie? w okolicach nowego parkingu?
Z podziemnych to jest jeszcze capital park albo pod galerią nova (koło tesco) – z tym, że z tego co pamiętam w tej "Novie" to ciemności egipskie
Więc Panowie pasuje ustalić kiedy spoty, czy raz w miesiącu czy dwa, a może jeszcze więcej, jakie dni itp, najlepiej niech każdy napisze swoją propozycje tzn ile w miesiącu i jaki dzień, co do propozycji Damiana z numerami telefonów na pierwszej stronie, jestem za
Znajde gdzies w okolicy kogos kto ogarnia przerobki reflektorow/lamp? Chodzi mi dokladnie o przystosowanie lampy pod wymogi UE.
Panowie, kupował ktoś może w ciągu roku tarcze hamulcowe do Mazdy 6 w Intercars i ma paragon ?
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
witam,czy sprawdzał ktoś auto w aso mazdy w Rzeszowie przed zakupem,nie wiem na ile są wiarygodni i czy warto wydać 370zł....i jeszcze taka prośba,jakby ktoś przejeżdżał ul.strażacką stoi tam ta mazda możliwa by była obdukcja i wnioski..z góry dziękuję...
http://otomoto.pl/oferta/mazda-2-stan-b ... 1f76a962c6
http://otomoto.pl/oferta/mazda-2-stan-b ... 1f76a962c6
Wątek umarł śmiercią naturalną? Miały być spoty, miało być pięknie... Jak była cisza tak jest dalej, temat tabu?
Damian, po ostatnich postach widzę że jeździsz na spoty w lubelskie... Może czas u nas coś zorganizować? Oczywiście, możemy się sami skrzykiwac, tylko że bez wyraźnej motywacji od strony lidera spotkań, nie ma się co dziwić że ludzie temat zlewają.. Potrzebujemy zastępcę zastępcy?
DamianoV6 napisał(a):dzięki wielkie za spota! Miło poznać myślę że nie długo znów się widzimy !
Damian, po ostatnich postach widzę że jeździsz na spoty w lubelskie... Może czas u nas coś zorganizować? Oczywiście, możemy się sami skrzykiwac, tylko że bez wyraźnej motywacji od strony lidera spotkań, nie ma się co dziwić że ludzie temat zlewają.. Potrzebujemy zastępcę zastępcy?