Instrukcja programowania automatycznego podnoszenia szyb
Strona 1 z 1
Witam. No niestety nie pomogło. Może niedokładnie opisałem, chodzi o szybę pasażera. Przyciskiem pasażera działa, opuszcza sie i podnosi, natomiast przycikiem przy kierowcy szyba pasażera nie dziala, kierowcy +2 z tylu działają tylko ta jedna. Nie słychać również charakterysycznego pstryknięcia ( chyba jakis przekaznik) naciskajac przycisk co słychac przy pozostałych. Może uszkodzony przycisk ,lub spadł przewód z zacisku co myslicie , a może cos innego??
- Od: 8 lip 2009, 22:17
- Auto: Mazda CX-7
Witam
Miałem podobny problem z tą szybą.Po odłączeniu zasilania(akumulatora)trzeba ponownie zakodować w komputer.A robi się to tak: przyciskiem na drzwiach pasażera opuszczasz szybę do samego końca i przytrzymujesz go jeszcze jakieś 10sek, następnie podnosisz szybę do samego końca i także trzymasz przycisk jeszcze przez 10sek po zamknięciu jej. gotowe powinno działać
pozdrawiam
Miałem podobny problem z tą szybą.Po odłączeniu zasilania(akumulatora)trzeba ponownie zakodować w komputer.A robi się to tak: przyciskiem na drzwiach pasażera opuszczasz szybę do samego końca i przytrzymujesz go jeszcze jakieś 10sek, następnie podnosisz szybę do samego końca i także trzymasz przycisk jeszcze przez 10sek po zamknięciu jej. gotowe powinno działać
pozdrawiam
-
gemini
O, dzięki za instrukcję 
gemini napisał(a):Miałem podobny problem z tą szybą.Po odłączeniu zasilania(akumulatora)trzeba ponownie zakodować w komputer.A robi się to tak: przyciskiem na drzwiach pasażera opuszczasz szybę do samego końca i przytrzymujesz go jeszcze jakieś 10sek, następnie podnosisz szybę do samego końca i także trzymasz przycisk jeszcze przez 10sek po zamknięciu jej. gotowe powinno działać
a przeczytales posty powyzej ? Chyba nie.
-
Stivi
Do Stiva
Ja kolego przeczytałem dokładnie w odróżnieniu od Ciebie...
-jak się wczytasz to zobaczysz różnicę...
myślę że teraz będzie dziłać... u mnie zadziałało
pozdrawiam
Ja kolego przeczytałem dokładnie w odróżnieniu od Ciebie...
-jak się wczytasz to zobaczysz różnicę...
myślę że teraz będzie dziłać... u mnie zadziałało
pozdrawiam
-
gemini
gemini napisał(a):Miałem podobny problem z tą szybą.Po odłączeniu zasilania(akumulatora)trzeba ponownie zakodować w komputer.A robi się to tak: przyciskiem na drzwiach pasażera opuszczasz szybę do samego końca i przytrzymujesz go jeszcze jakieś 10sek, następnie podnosisz szybę do samego końca i także trzymasz przycisk jeszcze przez 10sek po zamknięciu jej. gotowe powinno działać usmiech
Nie trzeba trzymać, aż 10sek
Pozdrawiam,
Piotrek (Gryzoon)

Baza Aut od nieuczciwych sprzedawców – zapraszam do wpisywania takich aut :)
Rozkodowywanie numerów VIN Kupujesz auto? SPRAWDŹ VIN
Piotrek (Gryzoon)

Baza Aut od nieuczciwych sprzedawców – zapraszam do wpisywania takich aut :)
Rozkodowywanie numerów VIN Kupujesz auto? SPRAWDŹ VIN
- Od: 30 paź 2006, 12:35
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 DI Turbo
Strona 1 z 1