Uszkodzona kamera cofania – akcja serwisowa
Strona 1 z 1
Po przejechaniu okolo 7000 tys km padla kamera cofania i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie zaczely sie klopoty z komputerem tj zacza wariowac zaczely migac lampki wskaznik poziomu paliwa wskazywal ze nie ma nic w zbiorniku i jeszcze ze system nie moze znalesc kluczykow .To ja jak najszybciej udalem sie do serwisu mazdy i tam pan serwisant powiedzial ze te wszystkie rzeczy dzieja sie przez zepsuta kamere cofania i trzeba ja odlaczyc tak wiec odlaczyli i wszystko minelo a na nowa kamer trzeba czekac okolo 3tyg.
Ostatnio edytowano 26 lis 2013, 22:49 przez PLaster, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmiana tematu
Powód: zmiana tematu
-
Mariusz236
Mam ten sam problem przeb. 18000 samochód oddałem w tamten poniedziałek a odebrać ma w ten piątek czyli 2 tygodnie ( Szwecja )
- Od: 27 lut 2012, 10:49
- Auto: Mazda cx5 4x4 2.0 AT
Mój koleś miał podobny problem. Jemu zdiagnozowali zalaną kamerę.
Wlasnie wrocilem z serwisu kamere wymienili pojawil sie obraz ale jest tylko ta jedna czerwona pozioma kreska ,brakuje dwoch pionowych zoltych i dwoch poziomych zoltych i jutro od nowa wyprawa do serwisu.
-
Mariusz236
Auto odebrane usterka zostala naprawiona z gwarancji. Wszystkie linnie sa tak jak powinny byc.
- Od: 27 lut 2012, 10:49
- Auto: Mazda cx5 4x4 2.0 AT
Dziś dostałem z mazdy pisemko z zaproszeniem na wymiane kamery cofania, podobno jest jakaś wada , coś może skorodować i kamera może przestać działać lub pokazywać niebieski obraz. Wszystko dzięki temu że mazda monitoruje na bieżąco jakośc swoich produktów hehe (jakoś tak zaczynał się list )
- Od: 15 wrz 2012, 23:46
- Auto: Lexus IS 300H 2013
Mazda CX5 2012 2,0 SKYPASSION
Mariusz236 napisał(a):Po przejechaniu okolo 7000 tys km padla kamera cofania i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie zaczely sie klopoty z komputerem tj zacza wariowac zaczely migac lampki wskaznik poziomu paliwa wskazywal ze nie ma nic w zbiorniku i jeszcze ze system nie moze znalesc kluczykow .To ja jak najszybciej udalem sie do serwisu mazdy i tam pan serwisant powiedzial ze te wszystkie rzeczy dzieja sie przez zepsuta kamere cofania i trzeba ja odlaczyc tak wiec odlaczyli i wszystko minelo a na nowa kamer trzeba czekac okolo 3tyg.
Jest akcja serwisowa na kamery cofania.Dostałem list / rdzewieją/.
- Od: 25 cze 2008, 14:24
- Auto: kiedyś 626 2.0 16 V,
6 GH2.0 MZR-CD 140KM . obecnie Cx5 BlacMica 2.0
Strona 1 z 1