W każdym razie po ostatniej zmianie ewidentnie hamuje się jeszcze lepiej

www.mazdaspeed.pl
Szyna napisał(a):A zawieszenie jak skręcaliście ? Na stojącym czy wiszącym ? Bo słyszałem że powinno się skręcać na stojącym bo wtedy wszystkie gumy układają się tak jak powinny Prawda to ?
Szyna napisał(a):A zawieszenie jak skręcaliście ? Na stojącym czy wiszącym ? Bo słyszałem że powinno się skręcać na stojącym bo wtedy wszystkie gumy układają się tak jak powinnyPrawda to ?
Gib napisał(a):Trzeba działać, nie przepijać
Tak dociąga się na opuszczonym dlatego podnośnik nie zastąpi tak do końca kanału.
Fasola napisał(a):Szyna napisał(a):A zawieszenie jak skręcaliście ? Na stojącym czy wiszącym ? Bo słyszałem że powinno się skręcać na stojącym bo wtedy wszystkie gumy układają się tak jak powinny Prawda to ?
Każdy kto ma trochę pojęcie o mechanice, sam na chłopski rozum się domyśli , że skręca się zawieszenie na obciążonym pojeździe by wszystkie elementy dokręcone pracowały w dwóch płaszczyznach.
Dlatego jak ogladałem na tvn turbo program jak wielki spec reanimował toyote MR2 i zakładał komplet na tył z poli@#$%@# na podnośniku i dokręcał pneumatem – roześmiałem się w głos
kamilspider napisał(a):Prawda
Jak na to wszystko patrzę to mi się przykro robi, że ja tak nie mam ;(
mx6sc napisał(a):miło się czyta i ogląda
Majki88 napisał(a):Gratki za kolejne modyfikacje
bardzo się przyjemnie czyta i cieszy fachowe i solidne podejście do sprawy![]()
Jak mocno sztywniejsze się staje zawieszenie po wymianie na polibusze ?
Gib napisał(a):Przecież napisałem wyraźnie że dociągamy na opuszczonym a nie że składamy na kanale. Grzegorz daj spokój
Seraf napisał(a):fajnie to wygląda i fajnie że robota kompleksowaduża różnica w prowadzeniu ?
onyx napisał(a):Dzięki Sztywniejsze nie będzie niż seria. Twardość tych polibuszy to 75Sh – czyli standard jak ori. Była możliwość ugięcia ich w ręku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości