Mazda 323F BA KL-DE 94'
Jeśli masz co przekładać, to nie można powiedzieć że to jest rzeźba, rzeźba to by była jakby sam musiał dorabiać jakieś np. mocowania i inne takie bzdety a jak masz gotowe pasujące P&P to rzeźba żadna tylko potrzeba czasu, zdolności manualnych i chęci 
luki_92_92 napisał(a): rzeźba to by była jakby sam musiał dorabiać jakieś np. mocowania i inne takie bzdety a jak masz gotowe pasujące P&P to rzeźba żadna
Oczywiście rozumiem to, Moje pytanie było o fakt, czy mocowania można przełożyć czy trzeba coś dorabiać?
Jakiś tam podpis Leszka :P
Leszek napisał(a):pytanie było o fakt, czy mocowania można przełożyć czy trzeba coś dorabiać?
buda jest przeciez ta sama, wiec nie ma opcji zeby nie pasowaly mocowania.
Majki88 napisał(a):Tam gdzie zaczyna się pasja, kończy się ekonomia
z Tym cytatem zgodzę się w 100%, znam to z życia i jakoś ciągle brnę dalej bo tej choroby się nie wyleczy

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Widziałem kiedyś na allegro 323 F BA z silnikiem Klze, a była to buda od 1,5 więc jest to wykonalne ;]
Po prostu trzeba czasu, chęci, kasy i dawcy;p A jednym słowem po prostu PASJI i przywiązania do autka
Temat
się z prawdziwą przyjemnością. Ogarnij trochę temat jak skończysz i dział projekty idealny nawet dla potomnych, że polak potrafi 
Po prostu trzeba czasu, chęci, kasy i dawcy;p A jednym słowem po prostu PASJI i przywiązania do autka

Temat

Ostatnio edytowano 23 mar 2011, 21:10 przez sly, łącznie edytowano 1 raz
No dziękuje za takie miłe opinie
Co do działu projekty – jeżeli komuś się chce przerzucić i nawet mój temat tam pasuje to czemu nie
Z dzisiejszych działań trochę dzień zmarnowany bo trzeba był się do łodzi przejechać po kilka części dla kolegi u którego się robi projekt,
ale M. stoi na 4 kółkach czeka na jeszcze jednego silnego żeby przepchnąć do drugiego garażu na szczepienie serca
Chwilowo pracuje przy sercu czyli czyszczenie tego i owego, micha do pomalowania żeby ruda nie gryzła, pokrywy na silikon( nie bijcie, ale brak funduszy i czasu) założenie kolektora od KF wygiętego bo nie chce mi się obecnie bawić z pompą hamulcową
Wentylacja już umyta jeszcze tylko wymiennik od klimy oraz nagrzewnica do umycia jakimś domestosem czy czymś co zabija grzyby
Deska już prawie gotowa tzn wpleść w wiązkę, część z immo i można zakładać
Co do działu projekty – jeżeli komuś się chce przerzucić i nawet mój temat tam pasuje to czemu nie
Z dzisiejszych działań trochę dzień zmarnowany bo trzeba był się do łodzi przejechać po kilka części dla kolegi u którego się robi projekt,
ale M. stoi na 4 kółkach czeka na jeszcze jednego silnego żeby przepchnąć do drugiego garażu na szczepienie serca
Chwilowo pracuje przy sercu czyli czyszczenie tego i owego, micha do pomalowania żeby ruda nie gryzła, pokrywy na silikon( nie bijcie, ale brak funduszy i czasu) założenie kolektora od KF wygiętego bo nie chce mi się obecnie bawić z pompą hamulcową
Wentylacja już umyta jeszcze tylko wymiennik od klimy oraz nagrzewnica do umycia jakimś domestosem czy czymś co zabija grzyby
Deska już prawie gotowa tzn wpleść w wiązkę, część z immo i można zakładać
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
raczej tak
a ja chyba za dużo siły mam albo ta tarcza taka uparta

A kuku

a ja chyba za dużo siły mam albo ta tarcza taka uparta
A kuku
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
Mazda 323F BA KL 94'
tarcze to chyba z wykopkow archeologicznych wyrwales
kiedy odpalasz motor?
Majki88 napisał(a):Co do działu projekty – jeżeli komuś się chce przerzucić i nawet mój temat tam pasuje to czemu nie![]()
Po pierwsze primo, nie ta kolejność. Nie widzę w odpowiednim do tego wątku ani na PW moim, czy Five'a jakiejkolwiek woli akcesji do "Projektów"... To od zainteresowanego wyjść powinno, jest to jasno zapisane w regulaminie działu. Ty nie wykazałeś żadnych działań w tym kierunku...
Po drugie primo, jak auto będzie jeździło, to pogadamy...
Na tę chwilę, życzę owocnej pracy.
Majki88 pełen szacun .
Widać jak bardzo dbasz o swoje auto, jesteś w stanie zrobić dla niego wszystko. Życzę Ci abyś ze swoim projektem dopiął swego .
Pozdro
Widać jak bardzo dbasz o swoje auto, jesteś w stanie zrobić dla niego wszystko. Życzę Ci abyś ze swoim projektem dopiął swego .
Pozdro
- Od: 24 mar 2011, 01:42
- Auto: Obecnie mazda 323f ba 1.8 BP
był słynny Z5
Nie tarczę to zdjąłem z piasty
Pit co do działu projekty, to jeszcze pogadamy, jak na razie mnie się nie spieszy
ogarnę temat i inne pierdoły , a auto trzeba odpalić i jeździć
A odpalenie celuje za jakieś 2-3h
silnik już ubrany we wszystkie wiązki, chłodzenie zalane, napęd i hamowanie przód gotowe
Jeszcze wydech środek i końcowy, bak paliwa, deska i hamulce tył
Pit co do działu projekty, to jeszcze pogadamy, jak na razie mnie się nie spieszy

ogarnę temat i inne pierdoły , a auto trzeba odpalić i jeździć
A odpalenie celuje za jakieś 2-3h
silnik już ubrany we wszystkie wiązki, chłodzenie zalane, napęd i hamowanie przód gotowe
Jeszcze wydech środek i końcowy, bak paliwa, deska i hamulce tył
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
Mazda 323F BA KL 94'
No i ogłaszam, że operacja się udała serce zaszczepione i bije swoimi 6cioma cylindrami
Ostatnio edytowano 4 lis 2012, 23:48 przez Majki88, łącznie edytowano 2 razy
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
Mazda 323F BA KL 94'
Jam niewierny Tomasz – czekam na video