Pytania i dyskusje na temat zlotu
mam pytanko, dlaczego decyduje kolejność wpłat a nie kolejność zapisów jak to było w kąkolewie?
Myślę, że niektórzy mogą mieć problem z tym bo np mają wypłatę ostatniego dnia miesiąca a do tego dnia już nie będzie miejsc...
Myślę, że niektórzy mogą mieć problem z tym bo np mają wypłatę ostatniego dnia miesiąca a do tego dnia już nie będzie miejsc...

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
kinki napisał(a):my śpimy w domkach typu willa. murowane 3-os
na stronie ośrodka jest opisane iż można w tych pokojach dodać osoby i z 3os zrobić 4os.
jest taka możliwość
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
czy jak zapiszę się innym autem, a innym pojadę to będę w tym roku brany pod uwagę w klasyfikacji? (ostatnio zapisałem się na 323f BA BP a pojechałem 323f BJ DiTD, wysyłałem poprawione zgłoszenie 3 dni przed zlotem, bo wtedy dopiero się okazało czym jadę)
Trolix napisał(a):Propo koszulki na zdjeciu są dwa kolory, rozumiem ze jest wybór??
Też właśnie chciałem zapytać

trzydziech napisał(a):czy jak zapiszę się innym autem, a innym pojadę to będę w tym roku brany pod uwagę w klasyfikacji? (ostatnio zapisałem się na 323f BA BP a pojechałem 323f BJ DiTD, wysyłałem poprawione zgłoszenie 3 dni przed zlotem, bo wtedy dopiero się okazało czym jadę)
Hmm, musisz wysłać poprawione zgłoszenie i dopilnować, żeby być ujęty w prawidłowej klasie w wynikach danej rundy. Bo jak zgłosisz się danym autem i przyjedziesz innym nie zgłaszając zmiany, to potem z takich sytuacji może się jednak bajzel zrobić – punktacja w klasach może się wtedy zmienić.
Jak będziesz wiedział czym jedziesz, to wyślij poprawione zgłoszenie, dodatkowo przed startem sprawdź, czy jesteś w odpowiedniej klasie – jeśli nie, to zgłoś to do prowadzącego konkurencję.
Jeśli chodzi o klasyfikację roczną, nie widzę powodu, żeby Cię nie liczyć.
PS To masz chyba źle wpisane auto w wynikach z próby sprawnościowej z Kąkolewa, skoro piszesz, że byłeś BJ RF – faktycznie chyba coś tam takiego było – na ćwiartkę masz dobrze wpisane – nie wiem czemu nie zmieniłem w wynikach z próby sprawnościowej – przeoczyłem albo nie miałem aktualnych informacji. Oczywiście poprawię, ale na szczęście to nic nie zmienia (różnica kosmetyczna w tym przypadku), bo w próbie sprawnościowej i jednym i drugim autem jesteś w klasie Nippon. Gorzej, jakby to była ćwiartka, heh
Najważniejsze to być czujnym
pawcio1017 napisał(a):Trolix napisał(a):Propo koszulki na zdjeciu są dwa kolory, rozumiem ze jest wybór??
Też właśnie chciałem zapytać ;)
Zaktualizowaliśmy obrazek w wątku z koszulkami. Wszystkie koszulki będą szare z kolorowym nadrukiem. Koszulek damskich w rozmiarze M brak.
the right man in the wrong place...
problemu chyba nie będzie jak przyjdą osoby nie zarejestrowane na forum ale swoja mazdą etc
?
(oczywiście zapiszę ich ja w wątku z zapisami)
(oczywiście zapiszę ich ja w wątku z zapisami)
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Nie będzie problemu, chociaż dobrze jak jest nick na forum, bo w zasadzie tylko nim się posługujemy na liście zgłoszeń i wyników... Nie ma jednak takiego wymogu.
the right man in the wrong place...
Mam pytanko, czy można odebrać koszulkę już na miejscu, w Czaplinku?
Czy w takim wypadku należy zrobić przelew razem z opłatą za zlot, oddzielnym przelewem tylko za koszulkę, czy można zapłacić gotówką na miejscu?
Czy w takim wypadku należy zrobić przelew razem z opłatą za zlot, oddzielnym przelewem tylko za koszulkę, czy można zapłacić gotówką na miejscu?