Mój pierwszy post

to jedziemy:
zauważyłem, że klosze tylnych lamp mam zaparowane po deszczu. Nie mocno ale jednak. Przez tel w servisie powiedzieli mi, że TTTM.
jakoś nie chce mis tę w to wierzyć. Parują komuś lampy z tyłu?
www.mazdaspeed.pl
scobel napisał(a):Oceniając jednak sprawę obiektywnie – uważam, że w samochodzie tak uznanej marki nie powinno to mieć miejsca.
KMBak napisał(a):Parowanie lamp jest nawet w instrukcji opisane – że może... Tylne ledy mi również parują po deszczu/myciu. Przednie lampy – jeszcze nigdy mi nie zaparowały.
Ścibi85 napisał(a):Tylne, no czasami i troszeczkę... a jak to się ma do przednich ? Dziś zauważyłem, że dość znacznie mi lampa przednia zaparowała... tylko jedna... czy to już problem, czy niedogodność na którą, nie warto zwracać bardzo uwagi ?
ZOOMik napisał(a):Zdaniem Mazdy parować chwilowo mogą zarówno tylne jak i przednie, ale te ostatnie mnie osobiście nigdy jeszcze nawet najmniejszą mgłą nie zaszły. W związku z powyższym, skoro, jak piszesz, jedna z lamp zaparowała Ci i to znacznie to ja bym mimo wszystko do ASO z tym pojechał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości