Pozdrawiam i przyczepnosci
Dywaniki do kabiny
Strona 1 z 1
Witam.Nie znajduje takiego watku-a chcialbym dopytac-gdzie kupujecie dywaniki do swoich autek?Na predce po zakupie madzi a przed wyjazdem na wakacje kupilem tu gdzies,i niby mialy byc pasujace.Tylko ,ze ja patrze na dywaniki w Waszych autach-to tez chce takie miec!
Przepatrzylem allegro ale guzik maja,znaczy maja gumowe a ja szukam welurowych
Bede wdzieczny za podpowiedzi
- Od: 31 sie 2012, 22:41
- Auto: Jest:
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
mirfex69 napisał(a):Witam.Nie znajduje takiego watku-a chcialbym dopytac-gdzie kupujecie dywaniki do swoich autek?Na predce po zakupie madzi a przed wyjazdem na wakacje kupilem tu gdzies,i niby mialy byc pasujace.Tylko ,ze ja patrze na dywaniki w Waszych autach-to tez chce takie miec!Przepatrzylem allegro ale guzik maja,znaczy maja gumowe a ja szukam welurowych
![]()
W ASO – tylko nie bierz tych najtańszych (Standard) są marnej jakości (po jednym sezonie, dbając, widać mocno użycie – mechacą się), dopiero te Luxry są ponoć są jak trzeba – choć nie macałem.
http://phwt.mazda.pl/pl/pl/M3F/6
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
mysiak napisał(a):na pewno dostaniesz w ASO. czy da się dobrać zamiennik to nie wiem.
Dzieki za tak szybka odpowiedz
Dopisano 24 wrz 2012, 22:17:
KMBak napisał(a):W ASO – tylko nie bierz tych najtańszych (Standard) są marnej jakości (po jednym sezonie, dbając, widać mocno użycie – mechacą się), dopiero te Luxry są ponoć są jak trzeba – choć nie macałem.
http://phwt.mazda.pl/pl/pl/M3F/6
Ok,Dzieki

Pozdrawiam i milego wieczorku
M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
Bierz Luxury, są grubsze – twardsze, nie zawijają się, od spodu są "szorstkie" co w połączeniu w wykładziną w samochodzie daje efekt rzepa – dywanik nie przesuwa się, posiada także dedykowane do tego celu mocowanie przy krawędzi od strony foteli – dywaniki z przodu. Tylne bez dodatkowego mocowania trzymają się dokładnie w tym miejscu gdzie je położysz. Moje po 51000 km są "prawie" w nienaruszonym stanie – brak uszkodzeń mechanicznych, widoczne normalne ślady używania.
Ja wybieram sprzęty, a Żona kolorki :D
mirfex69 napisał(a):Witam.Nie znajduje takiego watku-a chcialbym dopytac-gdzie kupujecie dywaniki do swoich autek?Na predce po zakupie madzi a przed wyjazdem na wakacje kupilem tu gdzies,i niby mialy byc pasujace.Tylko ,ze ja patrze na dywaniki w Waszych autach-to tez chce takie miec!Przepatrzylem allegro ale guzik maja,znaczy maja gumowe a ja szukam welurowych
Również już było na ten temat...o TUTAJ

Tomek79 napisał(a):Bierz Luxury, są grubsze – twardsze, nie zawijają się, od spodu są "szorstkie" co w połączeniu w wykładziną w samochodzie daje efekt rzepa – dywanik nie przesuwa się, posiada także dedykowane do tego celu mocowanie przy krawędzi od strony foteli – dywaniki z przodu. Tylne bez dodatkowego mocowania trzymają się dokładnie w tym miejscu gdzie je położysz. Moje po 51000 km są "prawie" w nienaruszonym stanie – brak uszkodzeń mechanicznych, widoczne normalne ślady używania.
Dziekowac

M3 BP Sky Cruise ,19'
Byla:
M3 BM Sky Passion 14'
M3 BL Navigator 12'
M3 BL Active 09'
Strona 1 z 1