Wprawdzie trochę się trzeba nagimnastykować przy tym, bowiem dostęp (od strony nadkoli) do tych żarówek jest kiepski, ale teraz „oczki magdaleny” prezentują się jeszcze lepiej
Koszt: 46 zł. Polecam

www.mazdaspeed.pl
mysiak napisał(a):generalnie szału nie robi, ale każdy ma swój gust
ZOOMik napisał(a):Wczoraj w końcu się zebrałem i założyłem do przednich kierunkowskazów żarówki PHILIPS Silver Vision
Ksylo napisał(a):Myślę, że zmiana bardzo korzystnie wpłynie na wygląd autasam zmieniałem żarówki w starej Madzi
Ksylo napisał(a):Chętnie bym usuną ten pomarańczowy element gdyby można było (pewnie można, ale gwarancja; otwieranie lampy itp. trochę szkoda).
ZOOMik napisał(a):W końcu dodałem fotkę "po" – wkleiłem bezpośrednio pod zdjęciem z fabryczną, pomarańczową żarówką co by lepiej było widać różnicę.
radzi89 napisał(a):Jeśli chciałbyś aby przeróbka była w pełni legalna to sporo roboty i kosztów...
Po pierwsze musiałbyś kupić kompletne lampy Bi-xenonowe z przetwornicami i żarnikami.
Po drugie przerobić zderzak i zamontować spryskiwacze reflektorów.
Po trzecie zamontować system samopoziomujący co jest w tym wszystkim najtrudniejsze.
Po czwarte nie wiem czy wszystkie BL tak mają ale moja ma Bi-xenony skrętne więc tutaj kolejna sprawa, że musiałyby dostawać jakiś sygnał w sumie nie wiem skąd idący...prawdopodobnie może to byś jakiś czujnik w taśmie kierownicy ale nie mam pojęcia..
radzi89 napisał(a):Zrobić się wszystko da tylko koszt takiej przeróbki będzie bardzo duży
Dla przykładu znajomy robił to w Audi a4 ( na używanych częściach ) i jego wyszło to 7 tys zł.
radzi89 napisał(a):Po czwarte nie wiem czy wszystkie BL tak mają ale moja ma Bi-xenony skrętne więc tutaj kolejna sprawa, że musiałyby dostawać jakiś sygnał w sumie nie wiem skąd idący...prawdopodobnie może to byś jakiś czujnik w taśmie kierownicy ale nie mam pojęcia..
maestro napisał(a):Pytam się czy da się zrobić bo w jakiejś BL 2.2 MZR-CD 185KM w wersji Sports-Line w Niemczech widziałem że w ofercie ma Bixenony skrętne.
Tytan napisał(a):Światła mijania (krótkie) – H11 55W
światła drogowe (długie) – HB3 60 W
światła pozycyjne (postojowe) – W5W
światła przeciwmgielne – HB4 51W
kierunkowskazy – WY21W
Sam przód wystarczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 3 gości