witam, prosze o szybką pomoc. ktoś rozwalił mi plastik lusterka od przodu, wyłamanie wielkości 2 palców (prawdopodobnie idiota chciał złożyć lusterko i pchnął kciukiem i plastik sie złamał i wpadł do środka.
kupiłem super glue i chciałbym sie dostać do środka, wyjąć lusterko (wkład) wypchnąć złamany kawałek i skleić to jakoś na razie aby sie trzymało tylko nie wiem jak sie za to zabrać.
jak wyciągnąć szkiełko. chciałbym to zrobić bez demontażu całego lusterka tylko normalnie na parkingu.
boje się, że jak wyciągne lusterko to go później nie wzadze. jakieś porady?
Dopisano 18 lip 2015, 14:06:
dobra, poradziłem sobie.
dla tych co nie wiedza jak sciagnąć szkiełko to właczamy zapłon, dajemy na swoje lusterko i skręcamy nim (w moim wypadku elektrycznie) max do zewnetrznej strony i wyciągamy, to jest tam na takich 3 kulkach siedzące i w miare fajnie wychodzi. plastik później jest na 3 zatrzaskach też fajnie wyszedł. zobaczymy jak wejdzie.
tak wygląda akt czyjegoś wandalizmu.
swoją drogą fajne udogodnienie że to jest osobna część. tylko jak sie nazywa bo może bym kupił i nawet w tym samym kolorze?
lusterko sklejenie
Strona 1 z 1
Strona 1 z 1