Witam. Chce kupic nową poduszke pod silnik, ta od strony sciany grodziowej lub ewentualnie wklad. w jakich najtaniej pieniadzach mozna to dorwac i gdzie? Rozni sie ona pomiedzy silnikami? Jesli nie to czy jest roznica miedzy poliftem, a przedliftem czy w kazdym jest taka sama? Moj to 2.0 benzyna polift '01
Pozdro
Poduszki silnika (323F BJ)
Strona 1 z 1
zadzwoń do foxa rzeszów pewno zamiennik załatwią bo oryginał to cena kosmos .
http://www.fox.rzeszow.pl/MAZDA_MAZDA-3 ... A(3,254378,).aspx
jest jeszcze Tedgum ale sklep internetowy jest zamknięty więc indywidualnie u nich nie kupisz , tylko przez hurtownie i sklepy musisz szukać np. InterCars
http://www.fox.rzeszow.pl/MAZDA_MAZDA-3 ... A(3,254378,).aspx
jest jeszcze Tedgum ale sklep internetowy jest zamknięty więc indywidualnie u nich nie kupisz , tylko przez hurtownie i sklepy musisz szukać np. InterCars
xedos1972
ja w tedgumie kupiłem ostatnio sam wkłąd poduszki przedniej bez problemów.
mechanik to zmieniał przy okazji innych prac przy samochodzie, ta przednia to porażka, dziura nie jest okrągła tylko lekko owalna i trzeba ją wepchnąć w środek, prsa tutaj nie pomoże, a tylna może jest łatwiejsza ale zawsze to 100zl a nie 350 za całą poduszkę
na szczescie kupilem przednia w calosci a tylna sama tuleje przednia z allegro z przesylka za JEDYNE 89zl okazja jak nie wiem
a tylna niestety tuleja bo w calosci strasznie droga, nic madrego w dobrej kasie na necie nie znalazlem. Kupilem w sklepie motoryzacyjnym za 100zl.
Paczka przyjdzie jutro, tuleja juz czeka na odbior w sklepie ale nie bylo kiedy odebrac (czyt. praca)
a tylna niestety tuleja bo w calosci strasznie droga, nic madrego w dobrej kasie na necie nie znalazlem. Kupilem w sklepie motoryzacyjnym za 100zl.
Paczka przyjdzie jutro, tuleja juz czeka na odbior w sklepie ale nie bylo kiedy odebrac (czyt. praca)
a ta przednia to przypadkiem nie magnum ? jak tak to nie zdziw się jak wytrzyma pół roku... no może rok
Strona 1 z 1