miałem do rozwiązania małą zagwostkę z moim fabrycznym radiem Clarion. Otóż, jak wiadomo, lutownicą, dwoma kondensatorami, wiązką kabli można sobie wyprowadzić wyjście AUX z radio na linii AM. Niestety, u mnie w radio taka możliwość została wykluczona przez uszkodzenie pinu procesora dźwięku

Na szczęście z pomocą przybył mi kolega z forum

Oferuje on następujące rozwiązanie:

Sprzedający nie sprzedawał wcześniej tego modułu do BJtki, zatem zaryzykowaliśmy zakup z możliwością zwrotu, i okazało się, że pasuje jak ulał!

Moduł wpina się tam, gdzie powinien znajdować się moduł kasety. U mnie modułu nie było, zatem pozostało Plug'n'Play
Zatem chciałem poinformować szanownych forumowiczów, którzy z dowolnego powodu nie mogą lub nie chcą skorzystać z rozwiązania z lutowankiem do procesora dźwięku, że przynajmniej do radia Clarion, moduł ten pasuje, AUX działa, mp3 z telefonu leci pięknie
Przy okazji polecam wyprowadzenie kabla pod popielniczką, jest dziura pod nią i można kabel schować na półeczkę za lewarkiem.
PS. Nie jestem na 100% pewien, czy moje radio to faktycznie Clarion, załączam zatem zdjęcie