smile napisał(a):Pasek Contitech nie podołał do wymiany.
Jaki miał przebieg ...? bo wygląda dość staro ...?
www.mazdaspeed.pl
Ułan25 napisał(a):Ja wymieniałem w 2008 roku po zakupie przy 115 tyś. km. W wigilię przy ok 100 km/h silnik zgasł. Żadnych hałasów, nic. Teraz mam 152 tyś. km. Mechanior mówi że strzelił pasek rozrządu. Co jeszcze mogło paść? Ile to mnie może kosztować? Jakie są tego skutki?? Depresyjne zakończenie roku
Ułan25 napisał(a):Orientuje się może ktoś jakie koszta mogą być jeśli nastąpiła taka destrukcja w silniku?
Ułan25 napisał(a):W wigilię przy ok 100 km/h silnik zgasł. Żadnych hałasów, nic
Ułan25 napisał(a):Orientuje się może ktoś jakie koszta mogą być jeśli nastąpiła taka destrukcja w silniku?
Ułan25 napisał(a):Ja wymieniałem w 2008 roku po zakupie przy 115 tyś. km. W wigilię przy ok 100 km/h silnik zgasł. Żadnych hałasów, nic. Teraz mam 152 tyś. km. Mechanior mówi że strzelił pasek rozrządu. Co jeszcze mogło paść? Ile to mnie może kosztować? Jakie są tego skutki?? Depresyjne zakończenie roku
smile napisał(a):A tu wymowne foto...
kierownik napisał(a):pytanie czy zawory całe...
smile napisał(a):Po nowym roku składam wszystko w całość i odpalam, mam nadzieję bez problemów.
Nie widzę wzmianki o napinaczu, który jest równie ważny, jeśli nie bardziej, jak pasek.Ułan25 napisał(a):Pamiętam, że pasek był Continentala. Wymieniane były też wszystkie rolki i pompa wody.
smile napisał(a): Hula i gwizda, już 2 tyś testowych kilometrów nakręciłem
....Neonixos666 napisał(a):wystarczy tylko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6