Wzorem poprzedniego roku nasza płocka grupa pragnie zaprosić wszystkich chętnych na drugi międzyregionalny zlocik tym razem w domkach
Zlot odbędzie się w Ośrodku wypoczynkowym UNIVERSITAS w Miałkówku nad Jeziorem Lucieńskim niedaleko Gostynina w dniach 25-27.06.2010r. Zlot odbędzie się tylko w domkach, nie ma możliwości rozbicia namiotów z powodu braku sanitariatów na takie coś.
Aktualnie mamy pewność co do ośmiu domków 6-cio osobowych na terenie ośrodka plus kilka po drugiej stronie ulicy w lesie.
Domki posiadają:
– kuchnia gazowa
– lodówka
– czajnik bezprzewodowy (wydawany po zakwaterowaniu)
– sztućce (wydawane po zakwaterowaniu)
– szklanki
– talerze
– jakieś garnki (nawet tarkę widziałem
– wanna z natryskiem
– umywalka
– WC
– ciepła i zimna woda
– pościel (wydawana po zakwaterowaniu)
Jest tam boisko do piłki nożnej, dwa korty tenisowe, budynek ze stołem do ping-ponga, bodajże bilardem, boisko do siatkówki, plac zabaw dla dzieci, wyznaczone miejsce na ognisko. Można zabrać ze sobą grilla, auta zaparkować przy domkach, jest bardzo przestronnie, nie jest wszystko ściupione do kupy, jest naprawdę dużo wolnej przestrzeni. Dostęp do jeziora jest, trzeba tylko zrobić sobie spacerek, jest wypożyczalnia sprzętu pływającego (nie ma na tą chwilę pewności czy będzie już otwarta). Jest restauracja z kuchnią staropolską i barkiem.
Domki są takie same jak w Sochaczewie, ale zapewniam, że jest zdecydowanie lepiej, nie będzie niespodzianek
No i najważniejsze:
koszt jednego domku to 160 pln za dobę, co daje nam przy sześciu osobach 26,6 pln za osobę na dobę.
Myślę, że cena jest OK. Doba zaczyna się o godz. 18:00, kończy o 16:00.
Przy rezerwacji domków nie ma potrzeby wpłacać zadatku, więc ewentualne straty zadatku nikomu nie grożą, oczywiście gdyby ktoś z różnych powodów nie mógł się pojawić, a się zapisał to z automatu rośnie cena za domek dla pozostałych osób w przypadku pomniejszenia składu. W takim wypadku najlepiej by było zapełniać domki od początku do końca
Ci, którzy byli w zeszłym roku nad Białym nie powinni mieć żadnych problemów z dojazdem, bo na pewno przejeżdżali przez Lucień, a właśnie w Lucieniu jest skręt na Miałkówek, do którego jest tylko 2km, droga cały czas asfaltowa.
Z kierowniczką ośrodka ustaliłem, że ostateczny termin rezerwacji to 01.06.2010r., ale będzie możliwość wydłużenia tego terminu, byleby nie do ostatniej chwili. Ustaliłem również, ze rezerwacją nie będzie się zajmować tylko jedna osoba, ale najlepszy rozwiązaniem będzie zebranie się odpowiednio sześciu osób i wtedy telefon, jeśli będzie pełny skład i rezerwacja. Tu jest numer do kierowniczki: 0-24 235 16 61 (rezerwacji najlepiej dokonywać po godz. 20:00)
To chyba narazie tyle.
UWAGA!!
Termin zgłoszeń został przedłużony o dwa tygodnie, czyli do 15.06.2010r.
Link do ośrodka – http://www.universitas.pl/wypoczynek.htm
Warto zacząć sporządzać listę chętnych, którą zacznę osobiście
Proszę zainteresowanych o określenie, na ile nocek będą (1 czy 2)
1. THOR – 2 nocki *
2. Majki88 – 2 nocki *
3. cegiello + Martyna – 2 nocki *
4. malutka – 2 nocki *
5. AmRoZ – 2 nocki *
6. Olka – 2 nocki *
7. Lulu – 2 nocki *
8. Siw-y – 2 nocki *
9. toster01 + Lela – 2 nocki *
10. maciekpodole – bez noclegu
11. MazdaOvner – 2 nocki *
12. CezaR83 + 1 – 2 nocki *
13. Chudini + 1 – 2 nocki *
14. krzychsolt – 2 nocki *
15. strOOs – 2 nocki *
16. robertoo + 1 – 2 nocki *
17. tkonarzewski + 1 – 2 nocki *
18. Kulun
19. Kera
20. siwuski + Aneta – 1 nocka *
21. Myjk – 1 nocka *
22. Bartosz_Mx6 + 1 (?) – 1 lub 2 nocki *
Domek 1 (6):
malutka, Olka, Lulu, Siw-y, AmRoZ
Domek 2 (6):
CezaR83 + 1, robertoo + 1, krzychsolt, MazdaOvner
Domek 3 (6):
strOOs, Chudini + 1, Majki88, THOR, Myjk (1 nocka)
Domek 4(8):
tkonarzewski + 1, cegiello + Martyna,toster01 + Lela, siwuski + Aneta