1 maja 2010 – Zlot integracyjno-alkoholowy w Tarnowie
Adam44 napisał(a):Witam!!
Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowane: domki 3 i 4 pokojowe, wiatę na około 100 osób, miejcse na grilla lub ognisko jak również pole namiotowe.. Wszystkich chętnych prosimy o wypowiedzi na forum, dzięki.
Mniam, mniam

Rewelacja! To chyba należy już zgłaszać formalny akces

VENI, VIDI, Vsiadłem do Mazdy...

- Od: 14 sty 2009, 19:26
- Auto: Mazda 6 II GH 2.0 MZR-CD;
Honda CIVIC VIII Hatchback 140HP "Black" Wypasior :)
Co by nie było, ja na Tarnów się piszę 

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Ciesze się ze ktoś to pociągnie dalej , i widzę że termin jest ponoć miał być wtedy zlot oldtimerów czy coś takiego .
Ja jedynie biję się w pierś że nakręciłem towarzystwo a nie pociągnąłem tego do końca .
Ja jedynie biję się w pierś że nakręciłem towarzystwo a nie pociągnąłem tego do końca .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):Ciesze się ze ktoś to pociągnie dalej , i widzę że termin jest ponoć miał być wtedy zlot oldtimerów czy coś takiego .
Ważne że się ruszyło i kręci dalej

Ok, więc sprawy mają się następująco:
Ośrodek będzie do dyspozycji pomiędzy 1 – 3 maja. Nie rezerwowaliśmy konkretnej ilości miejsc, natomiast w ich zeszycie jest wpisane, że w tych dniach jest zlot integracyjny mazdy, więc powinno być tyle miejsc wolnych, ile będzie nam potrzebnych. W programie zlotu możemy zaoferować spotkanie przy grillu i alkoholu. Dodatkowo możemy zarezerwować kryty tor gokartowy i urządzić sobie zawody (rezerwację zrobimy, jeśli będą chętni – co do ceny, trzeba by pogadać z właścicielami) lub/i pobawić się w paintball (do dyspozycji jest hala kryta i odkryta w zależności od pogody, z tego co pamiętam, 60 zł – stój, maska, marker i 500 kulek, właścicielem jest mój znajomy, więc na pewno się dogadamy).
Przy odrobinie szczęścia można by dogadać się z władzami miasta i zamknąć krótki odcinek ładnej drogi, żeby się troszkę pościgać, ale takie kwestie będą dopiero do dogrania. Bardzo prawdopodobne jest zapewnienie sobie eskorty straży miejskiej i przedefilowanie ulicami miasta, ale to też kwestia do dokładnego dogadania.
Teraz prośba do Was: stwórzcie nową listę chętnych bo od czasu powstania tej starej mogło się coś pozmieniać. Jak już lista będzie gotowa, podamy dokładną instrukcję jak rezerwować miejsca na kempingu i stworzymy osobne listy osób chętnych na paintball i/lub gokarty.
pozdrawiam i oczekujemy na wpisy
Ośrodek będzie do dyspozycji pomiędzy 1 – 3 maja. Nie rezerwowaliśmy konkretnej ilości miejsc, natomiast w ich zeszycie jest wpisane, że w tych dniach jest zlot integracyjny mazdy, więc powinno być tyle miejsc wolnych, ile będzie nam potrzebnych. W programie zlotu możemy zaoferować spotkanie przy grillu i alkoholu. Dodatkowo możemy zarezerwować kryty tor gokartowy i urządzić sobie zawody (rezerwację zrobimy, jeśli będą chętni – co do ceny, trzeba by pogadać z właścicielami) lub/i pobawić się w paintball (do dyspozycji jest hala kryta i odkryta w zależności od pogody, z tego co pamiętam, 60 zł – stój, maska, marker i 500 kulek, właścicielem jest mój znajomy, więc na pewno się dogadamy).
Przy odrobinie szczęścia można by dogadać się z władzami miasta i zamknąć krótki odcinek ładnej drogi, żeby się troszkę pościgać, ale takie kwestie będą dopiero do dogrania. Bardzo prawdopodobne jest zapewnienie sobie eskorty straży miejskiej i przedefilowanie ulicami miasta, ale to też kwestia do dokładnego dogadania.
Teraz prośba do Was: stwórzcie nową listę chętnych bo od czasu powstania tej starej mogło się coś pozmieniać. Jak już lista będzie gotowa, podamy dokładną instrukcję jak rezerwować miejsca na kempingu i stworzymy osobne listy osób chętnych na paintball i/lub gokarty.
pozdrawiam i oczekujemy na wpisy
listę niech robi jedna osoba, może by Pajko o to poprosić aby aktualizował ją w pierwszym poście. Nie widzę sensu przepisywania prze wszystkich całej. Proponuję też aby każdy zdecydowany wpłacił jakiś zadatek bezzwrotny w razie rezygnacji. Pozwoli to uniknąć nieprzyjemności podczas rozliczania ośrodka z właścicielem. Jeśli zadeklarujecie 50 osób, a przyjedzie 20 to szlag trafia interes dla właściciela bo dał rabat na zachętę a tu przyjechała garstka. I jakiś miniregulamin w którym będzie ujęte że wpłacający zadatek zgadza się na warunki oraz "paragraf" w razie jakiegoś uszkodzenia o poczuwaniu się do odpowiedzialności. To tak na marginesie bo nie mam ochoty zrzucać się na jakieś szkody bo komuś "strzeliło" po pifku i altanę przerobił na "w pustyni i w puszczy".
Tyle ode mnie odnoście imprez masowych.
1. buczos + os.tow
2. BratBuczosa
3. Bazyl + Bazylia i być może 3 Bazyliszki
4. Kudłaty + ktoś
Tyle ode mnie odnoście imprez masowych.
1. buczos + os.tow
2. BratBuczosa
4. Kudłaty + ktoś

Witam!!
Osoby chętne ktore piszą się na domek lub pole namiotowe, muszą zarezerwować telefonicznie lub e-mailem. Termin 1-3 maja jest zarezerwowany na zlot Mazdy, ale noclegi zapisywane są indywidualnie ponieważ można wynająć na dobę lub dwie. Wszystkie informacje dotyczące rezerwacji dostępne pod numerem:
tel./fax (014) 621-51-24
tel. (014) 636-10-63
kom. 0502 562 005
e-mail: recepcja@camping.tarnow.pl
A w przpadku braku miejsc noclegowych na campingu, mam możliwość zalatwienia dodatkowych.
Dzięki Tomalosik za PW i chęć pomocy
.
Osoby chętne ktore piszą się na domek lub pole namiotowe, muszą zarezerwować telefonicznie lub e-mailem. Termin 1-3 maja jest zarezerwowany na zlot Mazdy, ale noclegi zapisywane są indywidualnie ponieważ można wynająć na dobę lub dwie. Wszystkie informacje dotyczące rezerwacji dostępne pod numerem:
tel./fax (014) 621-51-24
tel. (014) 636-10-63
kom. 0502 562 005
e-mail: recepcja@camping.tarnow.pl
A w przpadku braku miejsc noclegowych na campingu, mam możliwość zalatwienia dodatkowych.
Dzięki Tomalosik za PW i chęć pomocy

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
bazyl wspaniały napisał(a):listę niech robi jedna osoba, może by Pajko o to poprosić aby aktualizował ją w pierwszym poście. Nie widzę sensu przepisywania prze wszystkich całej
Jeżeli Pajko nie będzie miał czasu to mogę pomóc w moderowaniu pierwszej strony z listą chętnych
bazyl wspaniały napisał(a):
1. buczos + os.tow
2. BratBuczosa
4. Kudłaty + ktoś
5. Clinton22 + osoba może narzeczona lecz na 50% jeszcze
- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan
O zamknięciu drogi można zapomnieć niestety , kumpel z bmw-syndykat.pl chciał zrobić legalne 1/4 w Tarnowie o wygląda to tak że musi się zgodzić Prezydent , komendant policji , TZDM , musi być karetka straż objazdy wytyczone itp , koszt takiej zabawy to 25-35 tyś zł
Druga sprawa eskorta policji bo straż miejska to może wlepić mandat za parkowanie , nie jest to łatwe do załatwienia tymbardziej w długi weekend majowy , to już miałem trochę ogarnięty temat , to na jakimś spocie wam powiem co i jak .
Karty przydało by się zarezerwować już bo na długi weekend będzie z tym problem i proponował bym Dytona , lepszy dojazd i parking , wiem ze z rezerwacja nie ma wiekszego problemu bo to też się dowiadywałem
Tak jak pisał Bazyl proponuje regulamin i w nim punkt ze każdy bierze za siebie odpowiedzialność nie organizator bo jak ktoś coś rozwali to gość z kampingu nie będzie się czaił , wiem to prawie że z autopsji
Co do listy niech Buczos z tym działa bo ja mogę nie mieć czasu do końca marca lub nawet połowy kwietnia .

Karty przydało by się zarezerwować już bo na długi weekend będzie z tym problem i proponował bym Dytona , lepszy dojazd i parking , wiem ze z rezerwacja nie ma wiekszego problemu bo to też się dowiadywałem
Tak jak pisał Bazyl proponuje regulamin i w nim punkt ze każdy bierze za siebie odpowiedzialność nie organizator bo jak ktoś coś rozwali to gość z kampingu nie będzie się czaił , wiem to prawie że z autopsji
Co do listy niech Buczos z tym działa bo ja mogę nie mieć czasu do końca marca lub nawet połowy kwietnia .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Buczos zajmie się ludźmi czyli listą i nagonką aby deklarujący się zapewnili o swojej obecności;
Adam44 miejscówka, warunki, ceny
ale se porządziłem
Naturalnie nie mam nic do gadania bo w organizacji udziału nie wezmę z racji odległości oraz braku czasu
Ale przy imprezie na większą skalę podstawą jest regulamin, jak ludzie podpiszą to i się bardziej pilnować będą
Adam44 miejscówka, warunki, ceny
ale se porządziłem
Naturalnie nie mam nic do gadania bo w organizacji udziału nie wezmę z racji odległości oraz braku czasu
Ale przy imprezie na większą skalę podstawą jest regulamin, jak ludzie podpiszą to i się bardziej pilnować będą

Co do rezerwacji domków, to tak jak pisał adam44, każdy będzie sobie dzwonił na własną rękę i rezerwował określoną ilość miejsc, podając przy tym hasło "majowy zlot mazdy". Tym sposobem unikniemy konieczności zbierania pieniędzy, bo zawsze jest z tym dużo problemów. Co do rozdzielania miejsc pomiędzy domki, to jeśli na przykład ktoś weźmie dwa miejsca w domku 4os to na recepcji dorzuci mu się kolejne dwie osoby, tak żeby domki ładnie pozapełniać i tym sposobem się wszystkich poupycha.
Adam44 – musisz dać znać w ośrodku, że ludzie będą dzwonić, żeby pani/pan na recepcji wiedzieli o co biega
Na razie zrobimy listę, a potem będziemy dogrywać wszystko.
W kwestii zamykania drogi nie orientowałem się, natomiast eskortę postaram się załatwić po znajomości, bo drogą oficjalną pewnie nic by z tego nie było.
Jak ktoś ma jakieś sugestie/pomysły, to walić śmiało
pozdrawiam,
Adam44 – musisz dać znać w ośrodku, że ludzie będą dzwonić, żeby pani/pan na recepcji wiedzieli o co biega
Na razie zrobimy listę, a potem będziemy dogrywać wszystko.
W kwestii zamykania drogi nie orientowałem się, natomiast eskortę postaram się załatwić po znajomości, bo drogą oficjalną pewnie nic by z tego nie było.
Jak ktoś ma jakieś sugestie/pomysły, to walić śmiało
pozdrawiam,