Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość
Jako, że od samego początku mojej przygody z motoryzacją mam kontakt z samochodami japońskimi (pierwsza była HONDA CIVIC 91', a obecnie TOYOTA AVENSIS 00') to postanowiłem to kultywować i pielęgnować dalej. Wybór padł na MAZDE 6.
Od dłuższego czasu przeglądam oferty i czekam na coś godnego uwagi. Wg mojej oceny taka godna pochylenia się nad nią oferta się przytrafiła. Ponieważ posiadam rodzinę i potrzebuję dynamicznego auta z dużym bagażnikiem wybór padł na kombi z silnikiem 2.0 16V
W związku z powyższym mam do wszystkich serdeczną prośbę o wypowiedzi nt. przedstawionej oferty.
Link do ogłoszenia:

P.S. Kurcze próbuje zrobić zrzut z ekranu za pomocą polecanego thumb... coś tam, ale coś się nie wczytuje

Dopisano 21 mar 2014, 13:35:
Zadzwoniłem sobie dziś do Pana i mam kilka informacji nt Madzi.
Otóż dowiedziałem się, że auto przyjechało o własnych siłach. Spalanie na trasie ok. 8,4 l/100 km przy prędkościach do 140 km/h (wg wskazań kompa). Aktualny przebieg 176,300 km.
Co do korozji to drobne wykwity na tylnych nadkolach, ale od wewnętrznej strony rantów. Z rzeczy do zrobienia to płyn wyciekający z maglownicy i klocki hamulcowe (4 mm). Pan się zarzeka, że auto bez historii wypadkowej...
Co sądzicie nt. ceny? Cena sprzedaży już po opłatach. Jak wizualnie widzicie ten egzemplarz?
Proszę o opinie bo wybieram się w niedzielę na oględziny. Co prawda z Katowic nie mam daleko do Cz-wy, ale jednak to czas i paliwo...
I mam jeszcze pytanie – jaka powinna być grubość powłoki lakierniczej? Nigdzie w necie nie mogę się doszukać.
pozdrawiam i czekam na posty