Kłamstwo na kłamstwie! Mówi to co chcesz usłyszeć, mało tego twierdzi że rozrząd jest na łańcuchu:) a faktycznie jest oczywiście na pasku. NIE POLECAM!!!! UWAŻAJCIE!!!

www.mazdaspeed.pl
lucas83 napisał(a):Przede wszystkim cena auta jest zastanawiająca"Na pewno nie rozbita" Mazda3 z 2009 (!!!) roku za 35.900? OKAZJA
O reszcie nie wspomnę. Przeglądając te cudowne ogłoszenia zawsze zastanawiam się, na co liczy taki człowiek. Chyba tylko na jakiegoś jelenia, co to podpali się autem na pierwszy rzut oka, a potem będzie się chwalić, że kupił okazyjnie 2009 rok za małe pieniądze
P.S. Nie ten dział
Po odpaleniu auto nie trzyma obrotów, najpierw ok 1.5tys a później spadaja do prawie 1k.
Panowie... szwagier właśnie kupił tę mazde:http://otomoto.pl/mazda-premacy-37-500k ... 71741.html
co o tym sądzicie???? Bo ja czuje jakiś....
KosteR napisał(a):http://otomoto.pl/mazda-3-2-0-150km-sport-xenon-oplacona-C25234380.html
Nie polecam tego auta.
Tylne błotniki- czujnik pokazał 430 najwięcej.
Tylne R drzwi już lecą na dole, a z zewnątrz było malowane na wysokości ok 20 centymetrów od progu- pokazał 400um max.
L tylne też były robione na takiej wysokości.
Przedni R i L błotnik w normie.
Auto wyglancowane jak HOHO.
Ale coś było przy silniku grzebane, bo fabryczne złączki przewodów ukł. chłodniczego co idą do nagrzewnicy(ściany grodziowej) były założone zwykłe cybanty, czego nie lubię jak coś nei jest fabryczne.
Pokrywa silnika tak wysmarowana masłem, że na łyżwach można jeździć.
Wstawcie to do działu/ ostrzeżenia przed zakupem.
inzmbl napisał(a):No to ja też dorzucę
Tuchola, Piastowska 3, firma HOPPE od nazwiska właściciela
Kupiłem obecną Mazdę sprzedawaną przez tego pana, należała niby do jego "zaufanego przyjaciela" – za sporo, bo 5700zł ponieważ stan zewnętrzny, lakier itd jest bardzo dobry no i auto z Niemiec "bezwypadkowe" z niezłym przebiegiem (200kkm na zdjęciach)
Nie jestem tego już taki pewien, bo mocowania lamp przednich np mam klejone – no ale ok, tył na pewno jest oryginalny, maska i elementy pasa wyglądają też dobrze. Nie w tym rzecz.
Rzecz w ukryciu wad, czyli:
– nie działająca klima (twierdził że działa na 100% – okazało się, że osuszacz i rurki przerdzewiałe)
– wariujące obroty, szarpanie, które chciał ukryć ale akurat wyszło – stwierdził, że jest tak od niedawna i jego zdaniem to paliwo (zaznaczę, kolo ma mechanika i sam jest mechanikiem... nie zauważył przegryzionego kabla od czujnika biegu jałowego w skrzyni a to o czymś świadczy)
– przebieg 8tyś km większy od podanego, tłumaczenie: no wie Pan, zdjęcia robiłem kilka miesięcy temu i córka jeździła – żenada
Ogólnie niemiłe podejście kiedy zacząłem wymieniać usterki i koszty ich usunięcia aby się potargować – twierdził że cena jest już śmieszna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości