Pierwsza rejestracja styczeń '06 z przebiegiem 142tys.
Wersja TOP więc ma prawie wszystko co dawali do madzi ( oprócz Navi i skóry ) .
Po zakupie w madzi został wymieniony rozrząd , pompy , pasek , napinacze , filtry , plyny itp .
Przez długi okres czasu poszukiwałem spojlera na klapę trochę to trwało ale się udało , M3 zyskała na tym lekkiego zadzioru sportowego .
Halogeny zostały zrobione w amerykańskim stylu czyli na żółto , na dniach folia zostanie ściągnięta i zawitają żółte selektywne H11 i HB3 oraz zostanie oklejony tunel wraz z listwa,plastikami na kierownicy,plastikami na drzwiach od regulacji szyb na srebrny carbon .
Do autka zawitała końcówka wydechu , podpórka pod stopę oraz nakładki – wykonane ręcznie no może napis i logo wypalone laserem
Ogólnie jestem zadowolony z autka.Dieselek cicho chodzi i jest oszczędny a przy tym nawet się odpycha.Co mnie denerwuje to szary środek który chcę troszkę rozjaśnić oraz szumienie opon .Planuje zrobić konserwacje podwozia więc przy okazji spróbuje wyciszyć nadkola
może coś pomorze.Felgi na lato zostały przemalowane na kolor grafitowy natomiast na zimę mam ori pomalowane na czarno
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Poniżej parę fotek :
Pozdrawiam