Ponieważ wiosna przyszła wcześniej a w tym roku zaoszczędziło się trochę na ogrzewaniu postanowiłem na to konto zafundować coś Magdalenie:
Przyciemnienie folią Llumar – 5% przepuszczalności
www.mazdaspeed.pl
ezg_siwy napisał(a):Panieee, panieee, jak te siłowniki maski założyłeś?Mam siłowniki jeden, od klapy bagażnika z Mazdy 6 i myślę, że dałoby radę go założyć, tylko potrzebuję jakieś "mądre" śrubeczki z okrągłymi łebkami, jak się domyślam? Zrób jakieś fotki z bliska, proszę.
krasti napisał(a):Jeżeli to nie tajemnica ile kosztowało przyciemnienie? Masz może foto z wewnątrz jak to wygląda przy tej przepuszczalności?
blaze007 napisał(a):Na forum nie ma żadnych tajemnic![]()
Za przyciemnienie zapłaciłem 400zł
Fotke mogę zrobić jak bardzo chcesz.
W dzień jest OK jakby z okularów przeciwsłonecznych, w nocy jak to w nocy CIEMNO
Grzegorz K napisał(a): Mam u siebie uniwersalne i też dają radę, chociaż u mnie był problem, bo otwory w masce są znacznie większe niż wielkość spryskiwaczy. Zmieniałem bo ori też ciągle się przestawiały
petro napisał(a):Teraz do setki będzie sekunda dłużej. Pomysłowe podejście do problemu
. Mógłbyś pyknąć fotkę z dalsza, by było widać spryski na tle całej maski?
widmo82 napisał(a):i fota od spodu jak to wyszło
– musiałem źle spojrzeć na licznik gdyż przy 120km/h w rzeczywistości strumień obejmuje 50% wysokości szyby natomiast przy prędkościach autostradowych już ok 1/3 jej wysokości – no ale cóż fizyki nie oszukaszsprawdzałem już przy 120km/h i strumień dalej obejmuje ok 70% szyby![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości