michuu napisał(a):fixerq napisał(a):Auto śliczne, a mody na MINUS. Podświetlenie podwozia? is this a joke? Naprawdę nie wierzę. Lusterka i te białe wstawki.. Jeszcze jakieś podświetlenie kół. Boże, widzisz i nie grzmisz

Jedź do Egiptu. Tam uwielbiają choinki na kółkach.
Auto tej klasy powinno przyciągać uwagę swoim seryjnym pięknem, z delikatnymi dodatkami, a nie jakimś podświetlanym kiczem.
Patrzac na to czym Twoj bog jezdzi ,bo moj jezdzi Mazda to mysle ze zazdrosc przez Ciebie przemawia.
Wycieczka do Egiptu,owszem moze i sie zdecyduje ale dopiero w przyszlym roku i jestem pewien ze gdyby postwic M6 i E90 w Kairze na rynku to moja Mazda bedzie budzic wiekszy zachwyt nawet z tymi swiatelkami.
Podswietleniem kol jest zainteresowany Rozwad a nie ja.
Ciekawi mnie takze co uwazasz za delikatne dodatki,bo jesli naklejke MPower na klapie to -no comment.
Heh, jakieś idiotyczne aluzje. Odczep się od mojego auta, ja nawiązałem do Twoich g******* modów, którymi zwieśniaczyłeś, jak wcześniej to napisałem, piękne auto. I uwierz mi, że 80-90% użytkowników tego forum podziela moje zdanie, jednak tego po prostu nie napiszą. Zazdrość? Czego niby mam zazdrościć

Gdybym chciał, pozwoliłbym sobie i na GH. Nigdy jednak bym tego nie zrobił, bo na chwilę obecną zdecydowanie bardziej przemawia do mnie BMW. Cieszę się z tego co mam. Napisałem Ci, że masz piękne auto, a Ty w odwecie ironicznie, jakbym był biedny, zaś moje auto byłoby gorsze. Takie to trochę nie na miejscu. Kolejny przykład "Polaczka" na obczyźnie. Jak mi parę osób na PW napisało, kupy lepiej nie ruszać. Powodzenia w niszczeniu tego pięknego wozu!
Tomek6 napisał(a):michuu napisał(a):Ciekawi mnie takze co uwazasz za delikatne dodatki,bo jesli naklejke MPower na klapie to -no comment.
Wejdź w temat fixerqowego E90 i zobacz. Daleko mu od pseudo naklejek... Natomiast ja tych białek wstawek we wnętrzu 6stki nie jestem w stanie zrozumieć, skąd i do czego pasują.
Też nie wiem, gdzie on dopatrzył się u mnie naklejek MPower

teraz nie warto w mój temat wchodzić, ponieważ część zdjęć znikła

Założę letnie kółka, pstryknę foty i wtedy zapraszam