Mazda6 GG LF '04 Sport 141KM by MateoM6 – Strato Blue / 18'' OEM /Tablet Android / Gwint H&R
On się chyba rożni tylko tym że jest mniejszy od pozostałych filtrówMariuszTG napisał(a):Filtr OE Mazda

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
30 zł płaciłem w grudniu 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Polecam sklep petrostar.pl. Zaopatruję się u nich i ceny mają zawsze konkurencyjne. Do swojej 3-ki kupiłem niedawno Knechta za ~17 zł a 4l oleju Eneos 5w30 były w najniższej cenie w sieci.
Mają też wystawione aukcje na allegro.
Mają też wystawione aukcje na allegro.
- Od: 13 wrz 2013, 21:31
- Auto: Mazda 3 BL 2012
2.0 150KM
Nadszeł w końcu ten moment i tablet został dzisiaj zamontowany
Jedyne co muszę jeszcze zrobić to wypalić sobie na laserze maskownice, ponieważ trochę popsułem wycięcia na klawisze i trochę to szpeci ale naprawimy
jak już wszystko będzie gotowe to wtedy dodam więcej zdjęć i jakiś filmik
aha dzięki Mr_Bartek za schowek i pomoc
Jeżeli potrzebujesz przycisków to mam na zbyciu cały ekran z przyciskami do przedlifta z tabletem
za pół darmo mogę oddać :p
W weekend po za zamontowaniem tabletu odwiedził mnie również dobrze znany wam kolega kret i zajął się moimi lampami
Powiem wam szczerze, że jedynie żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Na żywo wygląda to po prostu rewelacyjnie i za każdym razem jak się spojrzę na przód Madzi pojawia się szeroki uśmiech na twarzy
Nocą
Za dnia
Powiem wam szczerze, że jedynie żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Na żywo wygląda to po prostu rewelacyjnie i za każdym razem jak się spojrzę na przód Madzi pojawia się szeroki uśmiech na twarzy
Nocą
Za dnia
dejneks napisał(a):i pięknie się prezentujenie parują lampy? to teraz kierunki i tył przyciemnić
![]()
Wczoraj dość mocno u mnie popadało i delikatnie zaparowaly od dołu. Jednak godzinę potem jak wyszedłem sprawdzić (delikatnie kropilo) to lampy były czyściutkie i nic nie parowalo.
Tył oczywiście też będzie przyciemniony ale dopiero za jakiś czas
Dzisiaj zakupiłem olej i filtr oleju do swojej Mazdy. Wybór padł na oryginalny olej Mazdy Dexelia, a filtr oleju Hans Pries Topran. Pan w sklepie powiedział, że jak najbardziej ten filtr może być