Mazda6 2.0 MZR-CD 143KM '07 HB
Skoro kupiłeś już te fele od mps to pomyśl nad daniem je w złoto takie jak miał na zaciskach makmarc Srebrne dla mnie w tym wzorze będą takie nijakie a grafit fajny ale nie do koloru twojej budy
- Od: 13 sty 2014, 19:06
- Auto: Mazda 6, 3.0 V6, 2004r.
Mazda RX8 2007r.
Mazda CX7 2008r.
Kilka nowości z życia auta Jedno wolne popołudnie i wleciał A-Spec Efekt świetny, a pracy niewiele ponad godzina Nie zdążyłem przyciemnić lamp, więc to zostanie na później.
Paczka na wiosnę co raz bardziej się powiększa Musiałem przymierzyć felgi, które już leżą jakiś czas w piwnicy..
Dodatkowo strzeliła okrągła liczba, oby zdublować ten przebieg
[ Madzia brudna, felgi brudne, pora późna, fotki słabe ]
Paczka na wiosnę co raz bardziej się powiększa Musiałem przymierzyć felgi, które już leżą jakiś czas w piwnicy..
Dodatkowo strzeliła okrągła liczba, oby zdublować ten przebieg
[ Madzia brudna, felgi brudne, pora późna, fotki słabe ]
Fajnie będzie się to auto prezentować na tych felgach Aspec zawsze dobry!
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Dzięki, długo się zastanawiałem nad tym wzorem, ale ładnie komponuje sie z tym kolorem i na tą chwilę zostawię w tym kolorze. Do pełni zadowolenia chcę dokupić niebieskie nakrętki D1 są dość drogie, słyszałem gdzieś że są nakładki na śruby, ktoś coś
Sprężyny czekają, ale po założeniu 18 prześwit jest naprawdę mały, więc nie wiem czy bd potrzebne..
Na spota na pewno kiedyś wpadnę, tylko w tyg wieczorami praca, zostają weekendy
Sprężyny czekają, ale po założeniu 18 prześwit jest naprawdę mały, więc nie wiem czy bd potrzebne..
Na spota na pewno kiedyś wpadnę, tylko w tyg wieczorami praca, zostają weekendy
Tą są felgi od olrzyna więc dość znane i ostatnio popularne, bo jego Speed wylądował w top gear na tych felgach
Kapcie wrzucone to kumho ecsta spt 215/45/18, prawie po 6mm więc wystarczą mi spokojnie na 2-3 sezony
Kapcie wrzucone to kumho ecsta spt 215/45/18, prawie po 6mm więc wystarczą mi spokojnie na 2-3 sezony
Ile dałeś za Felę kupiłeś z oponami
Rozwiń coś ,opony mam te same dobry wybór Felę tez
lukasssss1 napisał(a):jego Speed wylądował w top gear na tych felgach
Rozwiń coś ,opony mam te same dobry wybór Felę tez
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Ja kupiłem te takie felgi z zimowkami yokohamy 215x45 za 1900 felgi poszły do malowania
- Od: 24 wrz 2014, 09:44
- Auto: Mazda 6 MPS 2.3 Turbo
Dał taniej bo miałem ciśnienie na sprzedaż. zreszta nowy setup czeka w garażu na lepsza pogode.
i tak felgi dostal pare dni pozniej bo musialy zaliczyc sesje dla Top Geara
Pozdrawiam i zycze udanego uzytkowania.
i tak felgi dostal pare dni pozniej bo musialy zaliczyc sesje dla Top Geara
Pozdrawiam i zycze udanego uzytkowania.
lukasssss1 napisał(a):Tą są felgi od olrzyna więc dość znane i ostatnio popularne, bo jego Speed wylądował w top gear na tych felgach
Jak od olrzyna to kojarzę ponieważ wiem, że sprzedawał ale nie wiedziałem że to ty jesteś nabywcą
lukasssss1 napisał(a):Kapcie wrzucone to kumho ecsta spt 215/45/18, prawie po 6mm więc wystarczą mi spokojnie na 2-3 sezony
Myślałem, że to jest profil 40 xD Ogólnie to Gratki zakupu i niech ci służą
- Od: 4 paź 2014, 16:18
- Auto: Mazda 6 GG MZR-CD 2.0 Diesel 143KM 2007.
Dokładnie kupiłem trochę taniej 18" z dobrymi oponami za taki $$ to aż żal było nie kupić, a i tak szukałem czegoś na lato Dziwię się, że i tak tyle wisiały na sprzedaż, bo dość długo się zastanawiałem. Teraz tylko kupić trochę chemii i przyszykować do sezonu..
Co najważniejsze zrobiłem 6 tys km po wymianie podkładek i olej na miejscu Przy przyśpieszaniu nawet dymka nie strzeli Od kupna też strzeliło 12 tys. i jak na razie z przymusowych wymian to poszło łożysko w kole i IC, więc da się żyć
Co najważniejsze zrobiłem 6 tys km po wymianie podkładek i olej na miejscu Przy przyśpieszaniu nawet dymka nie strzeli Od kupna też strzeliło 12 tys. i jak na razie z przymusowych wymian to poszło łożysko w kole i IC, więc da się żyć