Fajne są te nowe 6 Wybór padł na świetny kolor – bardzo reprezentatywny moim zdaniem Tylko mam pewne zastrzeżenia d linii nadwozia i tyłu nowej 6 – po prostu nie są tak fajne jak u poprzedniczki
Nie mniej jednak gratuluję wyboru i szerokości
Mazda6 GJ PE 2013 2.0 – SPORT NAV JET BLACK MICA
1, 2
Widział bym się w tej nowej szóstce . Jak to moja żona mówi: pasowała by
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
T_W napisał(a):Jak wrazenia z jazdy na 19 calach? Ja sam troche sie boje 19ek mimo ze drogi w DE mam ciut lepsze niz w PL.
Pozdrawiam,
T.
Jest lepiej niz w mojej Mazdzie 3 na 17" felgach ...
Mibay napisał(a):Jak widzę nową 6, na ulicy przez kilka sekund robię tak a poźniej że nie jest moja! Świetne auto, dla mnie ideał.
mam to samo , poprostu marzenie! które trzeba spełnić!
tylko z wyglądu. W środku piekielnie wieje TANIOCHĄ... poczytajcie sobie trochę opinii w dziale GJ oraz wsiądźcie sobie do tego auta jesli macie możliwość. Ja miałem tą przyjemność, nie powiem całkiem wygodnie, ale np klapa podłogi w bagażniku to jakaś pomyłka, zwykły kawałek płyty pilśniowej opitolony wykładziną. Nie żadna solidna podłoga jaką mamy w GG/GY,.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
no wiadomo minusy są jak w kazdych samochodach , w tej podobno nawigacja to taka lipa i tak muli że nie da się z niej korzystać po oddaleniu ekranu nawet nie pokazuje na jakiej ulicy jesteśmy XD
no ale wygląd ideał
no ale wygląd ideał
Piękna Mazda,gratuluję zakupu,szerokości i bezawaryjności życzę
Nie skomentuję tego bo mogło by mnie ponieść,powiem tylko tyle że waga auta to priorytet.Czy w GG jest solidna podłoga bagażnika??Nie wiem ale ja mam podłogę coś ala filc.No i sedan to nie wół przewozowy
Ps:w kombi chyba nie będziesz miał żadnych zastrzeżeń co do podłogi?:Obejrzyj sobie test od 9 min:
https://www.youtube.com/watch?v=0dnJdLmDOu8
matthies napisał(a):W środku piekielnie wieje TANIOCHĄ... poczytajcie sobie trochę opinii w dziale GJ oraz wsiądźcie sobie do tego auta jesli macie możliwość. Ja miałem tą przyjemność, nie powiem całkiem wygodnie, ale np klapa podłogi w bagażniku to jakaś pomyłka, zwykły kawałek płyty pilśniowej opitolony wykładziną. Nie żadna solidna podłoga jaką mamy w GG/GY
Nie skomentuję tego bo mogło by mnie ponieść,powiem tylko tyle że waga auta to priorytet.Czy w GG jest solidna podłoga bagażnika??Nie wiem ale ja mam podłogę coś ala filc.No i sedan to nie wół przewozowy
Ps:w kombi chyba nie będziesz miał żadnych zastrzeżeń co do podłogi?:Obejrzyj sobie test od 9 min:
https://www.youtube.com/watch?v=0dnJdLmDOu8
Ostatnio edytowano 14 sty 2015, 22:10 przez mmarcis4, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
1, 2