www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):no eleganckie focisza. nightfall to wasze wspólne auto czy jak, bo troche nie ogarniam (w opisie oboje macie takie same dane)
deejay27 napisał(a):Świetne zdjęcia , gdzie to jest ?
Wisniaus napisał(a):Heja,zaje...sty kolorek autka , jeszcze jakby miała relingi srebrne to by bylo woooowwwwwww.Chetnie sie zamienie kolorem heh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eklerek323f napisał(a):Foty klasa, macie więcej wypocin?![]()
Pozdro z Łodzi
Wisniaus napisał(a):Heja,zaje...sty kolorek autka , jeszcze jakby miała relingi srebrne to by bylo woooowwwwwww.Chetnie sie zamienie kolorem heh
Mandey napisał(a):Świetne fotytrochę logo koślawe
ale pomysł elegancki
Mandey napisał(a):Świetne fotytrochę logo koślawe
ale pomysł elegancki
deejay27 napisał(a):Tak przypadkiem natrafiłem na filmik , w którym widac bardzo podobną Mazdę 6 do waszej
http://www.youtube.com/watch?v=Tof0NIGM ... =endscreen
od 2:37 minuty.
NIEBO! napisał(a):Bardzo ładny kolorek Twojej MazdyChyba jeszcze na żywca takiej nie widziałem
Tylko czy z tymi oponkami nie za szybko?
Też nie mogę się doczekać zmiany na 17'', ale boje się że jeszcze spadnie śnieg
Pewnie zależy jakie się ma letnie ... ja jak kupiłem auto pod koniec stycznia od razu musiałem zakupić zimowe opony, choć się łudziłem, że przepękam jakoś schyłek zimy – a jak dojechałem do domu to pod podjazd nie mogłem podjechać i tydzień byłem z autem uziemiony na podwórku, zanim nie przyszła mała odwilżLadyM napisał(a):Niektórzy całą zimę jeżdżą na letnich
matthies napisał(a):jedyne co możliwe, to może w maju jakieś przygruntowe, nic więcej.
Nightfall napisał(a):No kolorek nam sie trafił świetny.Nie widzialem zbyt wiele "szósteczek" w tym kolorze. Wiem ze jedna jest w Gorzowie na osiedlu oboki jedna w Słubicach
bobik napisał(a): a kolor ma nazwę "haitiblue"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości