Mazda 323F BA 1.5 '97 PIĘKNY KOLOR

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez adrian1989 » 20 wrz 2010, 21:49

Z góry przepraszam za jakość zdjęć, robione były tel (2MPX) a więc zaczynamy :D :
MODEL: 323F BA
POJEMNOŚĆ: 1500 ccm
ROK PRODUKCJI: 1997
PRZEBIEG: 114tys.km
Wyposażenie"
– 2 x Poduszka powietrzna
– ABS
– Klimatyzacja
– 4 Elektryczne szyby
– Elektryczne i podgrzewane lusterka
– Wspomaganie kierownicy
– Centralny zamek
– Fabryczny immob.
– Eleketryczna antena
– Aluminiowe Felgi
– Regulacja wysokości fotela
– Regulacja wysokości kierownicy
– Regulacja wysokości reflektorów

Auto zakupiłem od informatyka :D który kupił je z przebiegiem 75 tysi. Dojeżdżał nią czasami do pracy ok. 10 km no i parę wyjazdów na dystans do 350 km. Auto w stanie idealnym. Wszystko wymieniał na bieżąco, była jego oczkiem w głowie. Sprzedawał ją ze względu na awans w firmie i otrzymanie firmowego auta (OPLA BLEEE :P ) a że placyk ma malutki musiał autko z żalem sprzedać. Jestem więc szczęśliwym nabywcą :d Silnik ? Igiełka nie bierze oleju pracuje cichutko, wnętrze w stanie idealnym :D Nic tylko cieszyć się jazdą.

Co do modyfikacji... , w zależności od budżetu, jak na razie wymieniłem seryjne głośniki na coś lepszego i odseparowanego. W październiku szykuję się do wytłumienia drzwi, następnie skrzynia w bagażnik + piecyk. Być może za rok, dwa jakiś tuning mechaniczny, optyczny zobaczymy : )

Kilka fotek(tak jak wcześniej pisałem przepraszam za jakość ale aparat w tel. nie poradził sobie z błyszczącym lakierem w pełnym słońcu :P )
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Początkujący

Od: 6 lip 2010, 22:03
Auto: Mazda 323f BA

Postprzez Lorne » 21 wrz 2010, 21:18

Niebieskie są super :D
Lorne

Postprzez D4NI3L » 21 wrz 2010, 22:53

niebieski królewski :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2008, 15:40

Postprzez Erastotenes » 10 paź 2010, 22:15

Zajefajny ten kolor i przez to auto zyskuje na wyglądzie <serduszka> . Szerokości. :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 16 paź 2009, 21:04
Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL