ravo napisał(a):Ale po clipie.
Jak coś, to mam
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Tak czy inaczej wydaje mi się, że te spalanie możliwie jest tylko w laboratorium.
nemi napisał(a):A nie jest przypadkiem tak, że pewien zespół urzędników stworzył parę lat temu normę, a teraz doszedł do wniosku, że zrobił błąd i trzeba to dostosować do życia? .
nemi napisał(a):Gdyby norma, której bronisz była wyrażona jakimiś indeksem – np. 100 to odpowiednik 5 litrów i klasa A, to co powyżej czy poniżej byłoby przeliczane odpowiednio i przypisywane do klasy A+ czy C, to byś miał dane porównawcze.
nemi napisał(a):Przy teście lodówki określono temperaturę otoczenia na 20 stopni, przeciętnie przechowuje się w niej 3 kg jedzenia i otwiera ją 3 razy dziennie.
nemi napisał(a):Po paru latach okazało się, że ludzie średnio w domu mają 5 kg jedzenia, 21,5 stopnia oraz otwierają lodówkę 7 razy.
nemi napisał(a):Cały czas piszę o uzyskaniu czegoś przeciętnego, a nie ekstremum. Ty piszesz, że żona wietrzy lodówkę, ale przeciętnie nikt tak nie robi.
KMBak napisał(a):Moim zdaniem powinni podawać spalanie z trasy przy zadanych prędkościach. Np. 70 kph, 90 kph, 110 kph, 130 kph. I wtedy już coś wiadomo.
KMBak napisał(a):nie ma korków i ze dwa-trzy razy stanę i ruszę na światłach – to mam taki wynik... Ale umówmy się – to nie miasto.
KMBak napisał(a):5.1? Nie ma opcji
brii napisał(a):akie rzeczy to możesz sprawdzić na jeździe próbnej – po to są przecież
KMBak napisał(a):Może. Ale lepiej byłoby wiedzieć czego się spodziewać.
KMBak napisał(a):Co to za auto?
nemi napisał(a):W ogóle ta dyskusja nie powinna się toczyć w moim wątku o tym pięknym, finezyjnym i nietuzinkowym samochodzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości