2012 marzec: Rx-7 '85 jako tło do sesji fotograficznej trzydzieści lat młodszej Mazdy3 MPS '12, która po zakończeniu produkcji RX-8 musi dzielnie dzierżyć berło najsportowszej z mazd...
2011 listopad: przy okazji porządków w okolicach przedniej części nadwozia, wygrzebałem z piwnicy dodatek do nowego zderzaka – wyszperany na aukcji i zakupiony jeszcze w zeszłym roku...

2011 październik: sześć miesięcy oczekiwania na części, po tym jak sąsiad zaatakował mnie na skrzyżowaniu, zakończone sukcesem...

2010 październik: montaż sprzęgła i mały bonus do niego – wydech od housing'ów do zderzaka by El-tec

2010 maj: Rozleniwiony pracą przypomniałem sobie dzisiaj o paczce z Mazdatrix'u...

2009 lipiec: Rx wrócił dzisiaj z "Kojot Garage" po przeglądzie i drobnych modyfikacjach...

2009 czerwiec: Mazda dostała dzisiaj nowe elastyczne przewody hamulcowe w stalowym oplocie z silikonową osłonką, na której dumnie widnieje napis Goodridge...

2009 maj: Wolny weekend postanowiłem wreszcie przeznaczyć na czyszczenie silnika, który sprawiał wrażenie niedotykanego od chwili opuszczenia fabryki...

2009 marzec: RX jaki jest, każdy widzi...