Jestem tu nowy i od jakiegoś czasu obserwuje forum, więc postanowiłem przedstawić swoją mazde 626 gf. Jest to mój pierwszy samochód myślałem na początku, że będzie troszkę wielki lecz się myliłem! Jeździ nim się świetnie i szybko się przyzwyczaiłem
-Silnik 1.8 16v FP (90 km) 1997r 2x elektryczne szyby (może założy się tył ) klima zbytnio autko nie ma dużej elektroniki . Jak narazie chodzi swietnie bez zarzutu. Jak na pierwsze autko mocy mi narazie wystarcza
-wymieniłem świece i przewody nowe
-założony pilot do centralnego
-założony jest jakiś czerwony stożek nie wiem dokładnie (musze go dać w jakąś puszkę lub orginał bo buczy troszkę mocno)
-Felga na początku była 15 ale w wakacje wpadły 17 na nowy sezon zmiana koloru na białą perłe ciekawe jak to wyjdzie
I w tygodniu wpadnie gwint z astry (na sezon).
Wrzuciłem radyjko Blaupunkt,
Tubę Alpina 1100w ze wzmakiem,
Głośniki z przodu i tyłu magnat edytion 162 200w
Przez ten czas zrobiłem us kierunki i przyciemniłem je jak i przednie/tylne lampy (folia) jak będzie czas to będą same środki pomalowane na czarno w kierunkach i zrzucenie foli, ciemne chalogeny (aktualnie żółte).
W tygodniu myślałem zrobić z tyłu lampy us (środkowe żeby też się paliły) i mam pytanie te odbłyśniki trzeba wyciągać? Jak? Listwy na czarno lub w kolor (przednie aktualnie w czarnym) Ogólnie to myślę nad spora gleba bo prześwit z przodu jest troszkę duży.
Są też inne plany jeszcze ale to będzie wszystko na bieżąco i na ile pozwoli czas!
Łapcie foty od samego początku bo parę mam: