Mazda 323 BG 1,8 Protege '94

BJ / BA / EC / BG / BF / BW / BD / BV

Postprzez Barthez » 26 lut 2010, 02:22

Pierwsze moje spotkanie z marka mazda: dostalem fotki na maila od kolegi z pracy z innego regionu, ktory takowa mazde mial do sprzedania
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
co ciekawe stan na zdieciach jak i w rzeczywistosci byl calkiem niezly, auto mialo juz wtedy 260kkm. Tylny zderzak nieoryginalny (po stluczce) zostal wymieniony na wersje euroejska. Madzia byla sprowadzona z Kanady (nowa) jako prezent slubny dla zony kolgi (niezly prezent :D ) i jezdzila w jednej rodzinie przez caly dystans.
Jako ze wiekszosc czasu spedzalem za fajera a kolor szary mi srednio sie podoba postanowilem ozywic troszke wnetrze. Wiem ze jest kontrowersyjne ale mnie nie przeszkadalo i czulem sie w nim dobrze.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
zmiwnilem rowniez zdezak z przodu – amerykancki parapet jakos mi nie podchodzil i jeszcze dodalem dokladke z przodu (bylem jeszcze mlody...)
Obrazek
ale po pierwszej zimi i odsniezeniu kilku zasp pozostalosc odcialem flexem ;)
Obrazek
pomimo ze silniczek byl niepozorny
Obrazek
madzia calkiem sprawnie sie odpychala :) tutaj na czwartym biegu
Obrazek
oraz jedna z moich ulubionych fotek
Obrazek
predkosc ta na 5b uzyskalem stojac w miejscu :P podczas malowania zaciskow i bebnow hamolcowych...
ale latwych zadan moja madzia raczej nie miala i czesto po trasie wygladala tak:
Obrazek
Obrazek
ale i byly tez i przyjemniejsze chwile, tutaj nad brzegiem Dniepra
Obrazek
i na kosie (polwyspie) bierdianskim nad morzem azowskim
Obrazek
Bardzo mile wspominam to autkolecz niestety ze wzgledu na podeszly wiek i przebieg (ktory przekroczyl 500kkm z czego 350 na gazowni) postanowilismy wziasc rozwod
oto ostatnie fotki do ogloszenia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
podobno jezdzi gdzies do tej pory w okolicach szczecina...
Forumowicz

Od: 11 kwi 2005, 19:05
Auto: Jest