Auto wyposażone jest w 114 konny silnik 1.8 16V. I jest to jago największa zaleta

Mazda zainstalowaną ma instalację gazową.
Wyposażenie seryjne obejmuję:
-elektryczne szybki x2
-elektryczne lusterka
-ABS
-centralny zamek
-poduszka powietrzna x2
Autem tak jak wspomniałem wcześniej poruszam sie około rok. Nie dzieje sie z nim kompletnie nic jeżdże naprawde sporo. W niecały rok zrobiłem około 20 tys. Służy mi codziennie jako "dopracopodrzucacz" a i nie raz wyruszała na podbój Polski, zawsze bezproblemowo. Nie zawiodła nigdy. Jedyny wiekszy wydatek to ogarnięcie rdzy na tylnych nadkolach
https://www.youtube.com/watch?v=TSA8GIG ... e=youtu.be Taki tam krótki poglądowy filmik.
Z wyglądu nic sie narazie nie zmieniło poza wcześniej wspomnianą blacharką. No i takim detalem jak oklejenie halogenów zółtą folią
Auto stoi na stalówkach 14" ale w garażu już czekają na założenie( po wczesniejszej renowacji i zmianie koloru ) felgi Rial 15/7 ET25.
Na ten sezon docelowo auto na 50% usiądzie około 4cm bliżej ziemi i zostanie doposażone w pakiet GT. Ale jakoś nie moge trafić nic konkretnego no a jesli coś jest to niestety ceny mnie narazie odstraszają. Ale coś dziać sie bedzie na pewno