Na forum jestem od niedawna, nie udzielałem się jeszcze w ogóle, to co chciałem znajdowałem i na dobrą sprawę nie było potrzeby.
Dziś doszedłem do wniosku, że wypadałoby się przedstawić, a przy okazji pochwalić pierwszym samochodem
No to skromnie, jestem Igor i jeszcze raz witam wszystkich
A co do samochodu, trzynastoletnia poczciwa 323 z dwulitrowym silnikiem o mocy podobno 90KM, chociaż wydaje mi się, że jest trochę przymulona, także w najbliższym czasie będę ją reanimował.
Jest kilka pomysłów odnośnie samochodu, jeśli chodzi o optyczne zmiany chętnie przygarnąłbym lepsze i ciut większe koło, do tego minimalnie ją posadzić, ewentualnie jakaś dokładka i dla mnie miód, nic więcej nie trzeba. Ale ze względu na to, że jeszcze się uczę, a z kasą szału nie ma i za coś jeszcze trzeba jeździć, mody te pewnie sobie jeszcze poczekają :<.
Mechanicznie prócz standardowych wymian filtrów etc na razie nic.
No nic, wypadałoby mi pokazać jak w ogóle Madzia się prezentuje.
Na razie, na zachętę tylko kilka strzałów, jak będzie czas, pogoda i czysty samochód zrobię coś lepszego
Mazda leczyła się kilka dni z rudej, także korzystając z wolnej chwili już udało mi się trochę pomodzić i grill poszedł w czarny mat, a światła na ciemno, mi się podobiee

I bonus, po zakupie było tak:

Generalnie interesuje się też fotografią, także jakby ktoś miał ochotę poprzeglądać sobie foty w wolnej chwili zapraszam na stronę której link widnieje na zdjęciach