Przede wszystkim dzięki wszystkim za wpisy i te pozytywne i te negatywne.
Ale...
Widzewianka_TM napisał(a):...o guście się nie rozmawia, także nie obrażaj się, jak ktoś napisze,że mu się wnętrze nie podoba, ile ludzi, tyle opinii...
Nie obrażam się, każdy robi według własnego gustu, albo ile ma kasy na to przeznaczone
Widzewianka_TM napisał(a):... a najlepiej ze sportową kierą
Na głowę nie upadłem zeby ryzykować bezpieczeństwem (wymienić AirBaga na twardą, małą sportową kierownicę) dla wyglądu
luki_92_92 napisał(a):...P omyśl nad obszyciem kierownicy skórą.
Już prędzej
bercikspeed napisał(a):... ze środka wyrzucił bym – pokrowiec na kiere...
Całkowicie bez niczego nie mogę zostawić bo po poprzednim właścicielu odziedziczyłem obskórną, odrapaną kierownicę i musiałbym zrobić tak jak proponuje
luki_92_92 czyli obszyć skórą, a to raczej kosztowne. Ten pokrowiec kupiłem 'tymczasowo' zaraz po zakupie za jakieś śmieszne 10zł, ale jeżdzę do tej pory bo się przyzwyczaiłem, ale skoro tak wszystkich razi to może podjadę zapytam się o cenę takiej przyjemności

bercikspeed napisał(a):... ze środka wyrzucił bym ... mieszek + gałka
Gałka jest już inna – aluminiowa, zdjęcie środka jest akurat troszkę starsze (podczas ostatniej sesji skupiłem się na zewnątrz). Mieszek miałem gratis do gałki, czy gałkę do mieszka (taka promocja była) dlatego wziałem. Ludzie jeżdżą jeszcze z seryjnymi mieszkami i gałkami, które kojarzą mi się z Polonezem

Ale...
Widzewianka_TM napisał(a):...Mieszek- hmm,

lepszy byłby czarny, albo z samą nitką w kolorze...
Dobry pomysł z tą nitką, dzieki – pomślę

andrzej-w napisał(a):...gdzie przyciemniales szyby i ile placiles?

Sam przyciemniałem.Koszt: rolka folii 19,99zł w NorAuto
luki_92_92 napisał(a):Z zewnątrz super...
Dzięki, drugiej takiej samej jeszcze nie spotkałem.
lucasskywalker napisał(a):Widzę, że Kolega ma "gorące krzesła", przychylam się do uwagi, że to dość kontrowersyjne...
Mnie tam się podobają, ale i tak będę zmieniał, już dawno miałem to zrobić, muszę najpierw wymienić swój fotel bo jest złamana rama i niewygodnie się siedzi. Problem w tym że ciężko dostać taki do "cetki" czyli z podnoszeniem do wchodzenia na tył. Ma ktoś moze pomysł od czego może pasować

Może jakieś kubełki da radę wstawić

Proszę o podpowiedzi.
Widzewianka_TM napisał(a):...daj fotkę ognistych siedzeń z tyłu

Nie będę się już pogrążał całkowicie