Zdaje mi się czy wyświetlacz jest troszkę uszkodzony na środku na górze (tak jakby czarnego koloru brakło i zielony trójkąt się zrobił)? E majster, widzę że jednak coś z tego będzie jak już uruchomiłeś to tylko czekać aż w aucie wyląduje skoro już wiemy co potrzebne do montażu Więc czekam na efekt końcowy
no niestety, jest uszkodzony. na szczęście nie przeszkadza to jakoś wybitnie. jeżeli już to będzie działać, to można będzie myśleć co zrobić z wyświetlaczem
No Panie gratulacje fajny rarytasik a jeżeli nawiew masz sterowany elektrycznie a nie na linkach to będzie już raczej z górki z tego co pamiętam właśnie przed liftem miały elektryczne
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu 15,95 – Kąkolewo 14'
Tak sterowane jest elektrycznie u kolegi bo przed liftem tak było. I to mnie właśnie dziwi, że się cofnęli do przodu i z elektrycznego zrobili mechaniczne
muszę Was rozczarować (siebie zresztą też xD), nic z tego nie będzie. dziś nie podszedł montaż klimy i po prostu mam tego dość. klima definitywnie idzie na sprzedaż. panel oczywiście też, wraz z czujnikiem nasłonecznienia i podzielę się całą wiedzą jaką zgromadziłem na ten temat. normalnie masakra
Może jakiś przekaźnik albo coś jest zepsute, podjedź do mistrzów od klimatyzacji i niech zerkną co i jak (ci co nabijają) może będą wiedzieli ocb, albo na forum napisz co się dzieje może ktoś będzie wiedział w czym problem. Nie możesz zrezygnować z takiego fajnego bajeru! będzie dobrze