P.S. Widzę, że w profilu masz ustawiony długi format daty, który jeszcze dodatkowo rozciąga pole szczegółów.
P.P.S. Zmniejszyłem _trochę_ niektóre odstępy, będą wrzucone razem z następną paczką poprawek.
www.mazdaspeed.pl
tco_tm napisał(a):Twierdzisz, że masz mało miejsca na ekranie, a 30 pikseli wysokości zabiera Ci pusty pasek zakładek
tco_tm napisał(a): Ja mówię, że dla takich ekranów (ok, bardziej w stronę urządzeń "mobile") zostanie przygotowana odpowiednia wersja forum i strony, a mimo to dalej jesteś niezadowolony.
tco_tm napisał(a):Podajesz przykład, w którym nie layout powoduje "rozstrzelenie", a dane o forumowiczu pod jego awatarem. Według mnie właśnie z tego powodu powinny być one pokazywane np. dopiero po kliknięciu w nicka (lub pobliski guzik) i ewentualnie o tym możemy dyskutować, a nie ogólnie o wszystkim i niczym jednocześnie.
tco_tm napisał(a):Ja się nie upieram, ja w tym siedzę i jestem do tego przekonany, choć przyznaję, że w porównaniu do starego forum sam musiałem się jakiś czas przyzwyczajać, ale na tym forum zmienia się nie tylko wygląd, ale także sposób jego przeglądania – ze względu na wielopoziomową strukturę.
tco_tm napisał(a):P.S. Widzę, że w profilu masz ustawiony długi format daty, który jeszcze dodatkowo rozciąga pole szczegółów.
P.P.S. Zmniejszyłem _trochę_ niektóre odstępy, będą wrzucone razem z następną paczką poprawek.
Mako napisał(a):Jutro sprawdze forum na moim netbooku. Mam nadzieje sie przyzwyczaic do wszechobecnej bieli
Zmniejszyłem _trochę_ niektóre odstępy, będą wrzucone razem z następną paczką poprawek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy