Posiadam mazde 6 z systemem audio BOSE . W bagazniku spoczywa skrzynia JBL GTO-1260BR

wraz ze wzmacniaczem JBL GTO 75.4 . poprowadziłem kabel zasilający do bagaznika 10 mm . Sprzet sprawuje sie jako tako przy szybkiej muzyce bass jesli chodzi o miękkosc jest taki sobie bardziej (łupie) niz wydobywa miekki basik . Przy czym jestem szczerze tak sobie zaskoczony jesli chodzi o efekt głosników bose w mazdzie jakosciowo grają czystto ale nie za głosno ale nie mają czegos takeigo jak bass zeby dopełnic ten dzwiek z bagaznika generalnie siedząc w aucie słychac dokładnie ze bass wydobywa sie z bagaznika i jest to mizerny efekt . Co zmienic w swoim audio bo radio jest seryjne mazdy (wolal bym go nie wymieniac) bo to trzeba odrazu wymienic cały panel konsoli. Kable juz są mysle ze problem tkwi w tym ze bass jest nie za miękki, głosniki dla niego za ciche bo on je prawie zagłusza.
Sub jest dobry na muzyce przy niskich tonach wolnym basie .
Dla mnie bass powinien udzielac sie prawie zawsze w odpowiednim stopniu aby zapewnic odpowiedni efekt a nie ze raz jest a ze raz go poprostu nie ma.
Co radzicie
pozdr
U.
palik: poprawiłem temat